torsdag

2008-11-27 - 18:14:10
Nu har jag inte bloggat på en hel vecka . har inte orkat. hela förra veckan låg jag hemma med halsfluss och både på fredagen och lördagen var jag ute med folk , vilket kanske inte var så jätte bra för nu har jag blivit lite sjuk igen.

Idag i skolan har vi redovisat framtidspiloterna muntligt. Gick ganska bra förutom att jag råkade trycka bort  all text som vi skulle läsa men det gick bra ändå som tur va:) Sen har vi även lyssat på några som pratade om don´t drink and drive.
 
nu ska jag kolla på några OTH avsnitt sen blire sängen.





Jag saknar mina sötnosar ! <3

sjukt utråkad

2008-11-17 - 11:45:09
sitter hemma och tycker synd om mej själv. Blev ingen skola idag pga att jag är sjuk.

i lördags var jag först med carro och förfestade lite bara hon och jag :) sen drog vi till ronja och alla :) kul var det , och bilder kommer snart , orkar inte ladda upp dom just nu men dom dyker nog upp snart :P.

nu ska jag glo på en film och kurera mej lite .

...........

2008-11-15 - 00:49:33

VÄLDIGT dålig uppdatering , men han värkligen inte haft nån ork till att blogga. hela onsdag och torsdag var jag hemma och var sjuk.. och idag tvingade jag mej själv till skolan. Och bra var det , har varit väldigt nere denhär veckan  och behövde en liten jessica som gör livet roligare , hon får mej att glömma allt jag går och tänker på , tack vännen för att du är såååååå bäst ! :D

Har även träffat carro idag och pratat ut lite om saker och ting. så nu är allt bra igen :) iaf mellan oss , vilken är dt ända jag  verkligen bryr mej om. Alla andra skit jag i just nu , bara jag har min caroline så är jag glad :)

imorgon ska jag till far min och umgås lite med han , sen ska jag va med carro , ronja , nike och resten av allt härligt folk :D kul kul.

Nu är det sängen som gäller , sov gott allihopa :)
 



90210

2008-11-11 - 22:43:39
har kollat på 90210 the next generation hela kvällen nu , vilken soffpotatis jag är. Serien är hur bra som helst , ni kanske kommer ihåg beverly hills 90210 ? en gammal serie som ofta gick på tv förut , det är som en ny verision av den :) riiiiiktigt bra. 

bästa bästa !



imorgon måste jag verkligen komma upp i tid , kom försent till skolan idag som alltid och min lärare är inte speciellt glad över det , så måste skärpa mej nu. Sen ska jag även försöka trappa ner lite med ciggareterna , på nyår blir det till att sluta HELT , fast det har jag sagt varje nyår men denna gång ska jag lyckas för man vill ju inte bli som denna man neranför !
 

Fimpa röken , behåll glöden ! ;D

skolan

2008-11-11 - 12:37:33
sitter här iskolan nu , skriver en förtagsanalys. hadde ingen lust att blogga igår , satt bara och var irriterad hela kvällen.

ursh , är så jävla trött på folk som ska gå runt och förstöra genom att sprida massa falska rykten. En av andledningarna varför jag flyttade från fagersta var just för att jag ville slippa alla falska rykten och allt skitsnack.

på fredag ska jag vara kvar i falun för att ungås med jessica och hennes trevliga vänner :) skulle egentligen åkt till fagersta men känns inte som att nån vill ha mej där förutom familjen så





jessicat är ett litet busfrö :D:D

igår

2008-11-09 - 15:19:57
Igår vid 2 på natten ringde carro mej, dom va hos nå killar och ville att jag skulle komma dit. Och dom bodde bara ett hus ifrån mej så jag gick dit:) Kul var det , Vi spelade straffpoker och lite annat. vid 5-6 på morgonen drog lollo , nadja och sofie hem men jag och carro stannade kvar. Jag och carro satt typ och garvade åt ingenting , vi var så jävla trötta. Sen vid 7 gick jag och carro hem och sov. Så snacka om att man är trött nu , har inte sovit mer än 3-4 timmar.

kl 18 åker jag hem till falun. Den här helgen har gått så himla snabbt , eller alla helger gör det nu för tiden. Vill inte åka hem än , lust att bara stanna kvar här den här veckan, men måste ju till skolan så det går ju inte.

saknar faktiskt fagersta , eller inte själva staden men alla nära och kära man har här, har inte ens träffat eller hört nått av hälften av dom jag brukade umgås med innan jag flyttade till falun. Men då ser man ju vilka som är mina riktiga vänner , känner mej besviken på väldigt många faktiskt...





lollo carro och jag på skolavslutningen
jag är glad att jag har er tjejer <3

förra helgens bilder

2008-11-08 - 23:02:48
Här kommer lite blider från förra fredagen :) enjoy ;D!




Och här kommer dom från lördagen :)








tack alla för en kul helg :)

fest

2008-11-08 - 02:18:46

Jag har nyss kommit hem , och har festat lite idag . vi var först hos carro och lollos syster sandra. vi sjöng litre kareoke och drack lakrits shots :) sen drog vi vidare till ringvägen på lite efter fest och nu är jag hemma igen .

har verkligen inte haft nån ork att lägga upp bilderna från förra helgen , men det kommer nog upp här på bloggen på söndag :) kommer inte kunna ladda upp imorgon för då blir det fullt upp , jag carro och kanske lollo åker till falun då, sen ska vi styra upp en fest hos mej så hör av er om ni har lust att honka på :)  

mammas kompis sitter och säger att jag ska skriva att han är sveriges bästa innebany spelare , så då gör ja vell de :P .

godnatt / adina

skolan

2008-11-06 - 12:11:35
sitter i skolan nu men ska nog snart gå hem  , har jätter ont i ryggen :/ , känns som att det är bättre att jag går hem och kurerar mej än att sitta här och inte göra nånting.

orkade inte lägga upp bilderna igår så jag tar det idag lte senare.

PUSSSSSSSS

städ dax

2008-11-05 - 16:47:39
Nu är jag hemma i min lilla lägenhet , kom hem för ca en halv timme sen . Ursh vilken dryg dag det har varit , jag stannade kvar i skolan och redovisade , jessica och carro tvingade mej och ville jag inte börja tjasa med jessica för då skulle man vell fått en gaffel i armen xD haha ( en liten sak jag fick höra att jessica gjort förut, stackars carro xD ) .

Nu är det dax för mej att städa här hemma , ursh så det ser ut . mamma kommer hit på fredag så måste ju visa att jag kan sköta städningen :) sen på lördag har vi lite planer på att åka upp några stycken från fagersta till falun och festa , och hoppas även att borlänge brudarna tittar förbi :) riktigt härliga tjejer de ;D  

uppdaterar lite senare och så lägger jag in bilder från helgen :)

håltimme

2008-11-05 - 12:51:05
sitter här med jessica opch carro :) vi har håltimme och börjar inte fören kl 2 , men tror att jag ska gå hem ist , för vi ska hålla tal och jag orkar värkligen inte de .

S , blir så irriterad på folk som du , stå för vad du gör för i hellvete. jag tycker bara att det är skrattretande.

dålig uppdatering!

2008-11-04 - 20:06:25

Har haft fullt upp i helgen , och igår var jag bara för trött för att blogga. min helg har iaf varit väldigt rolig:)


fredag: Det blev mkt tjafs om vart vi skulle vara osv. men tillslut så bestämde vi oss för att åka till norberg till jazmin, det blev jag carro och lollo. när vi kom dit så var det HELT dött , men det fixade vi såklart ;D vi drog upp folk från soffan och började dansa. kul var det :) Och jag och carro var dom ända som hade klätt ut sej :P , inte för att det var nån halloweenfest men vi ville värkligen klä ut oss eftersom det var halloween ;D

sen lite senare började det spåra ut lite för lollo , för mkt alkohol xD . så hon fick försej att hon skulle "ut och ta luft" , men ist började hon gå mot fagersta ( vilket är typ 1 mil från fagersta)Och jag och carro hade ingen aning om var hon tog vägen så då var det nån snäll kille som åkte ut med bilen och letade efter henne , och efter ett tag så hittade dom henne som tur va . sen när lollo kom tillbaka till jazmin så åkte vi hem på en gång för lollo hade vurpat ett antal ggr och gjort illa armen , smartskalle... iaf så sov jag hos carro sen :)

Lördag: vi bestämde oss för att gå på yttligare en halloweenfest men denna gång i hedkärra. när vi kom dit så kännde jag mej inte alls party sugen , men det fixade lollo ;D haha , carro åkte tyvärr hem tidigt , eller tidigt och tidigt , ungefär vid 1 tiden medans jag och lollo åkte hem kl 4- halv 5. även denna dagen spårade det ur för lollo , haha , riktig partypingla dedär ;D vi åkte hem till elma och sov och vaknade vid halv 10 av att rummet var som en bastu. ursh , jag gick hem till pappa och la mej i sängen och sov fram till 2.

söndag : Vid 6 tiden for jag till falun :) och direkt när jag kom hem så satt jag mej och kollade på andra avenyn , älskar det verkligen!!

Måndag : skolan idag då , inte så mkt pluggande idag , eller inget alls faktiskt , jag carro och matilda satt och kollade på film heladagen , gud så skönt.
 
senare på kvällen , 10 tiden ungefär så började brandalarmet tjuta som in i helvete ! och jag var precis på väg att hoppa in i dushen då , så jag kastade på mej kläderna och ringde mamma xD , och sen gick jag ut utanför och där stog dom flesta som bor i det här huset då . Det hade typ börjat brinna eller nått i en lägenhet mittimot mej , så jag fick stå utanför fram till 12 på natten , jätte kul när man skulle upp till skolan och så dagen efter -_- .

nej nu ska jag ta på en film och fixa lite kvällsmat :) nattinatti :)
 
Ps. Bilder från helgen lägger jag ut imorgon :)

RSS 2.0