bodycombat

2009-07-31 - 13:44:38
har precis tränat klart med mamma nu , vi körde lite bodycombat också , känner på mej att jag kommer känna mej förlamad imorgon.

ska ner på stan med mamma nu och handla lite käk osv. sen ska jag hem och fixa iordning mej inför ikväll.

nu måste jag dusch , är dyngsur , isvett. inte så där jätte mysigt
.

god morgon

2009-07-31 - 12:28:52
vaknade nyss och ska strax boxas men mamma idag igen! har värsta träningsvärken  i magen så denna gång skippar jag alla situps och sånt. uppdaterar efter att jag tränat klart :)



jag skulle faktiskt vilja börja på seriös boxning. värkar ju skit kul!


en fundering..

2009-07-31 - 01:16:59
funderar lite på om jag ska börja videoblogg igen , har inte videobloggat nu på ett tag för jag tycker det känns så töntigt att sitta och prata med sej själv. alltid när jagh ska göra ett videoklipp så slutar det oftast med att jag börjar asgarva i slutet och då lägger jag självklart inte upp de.

Ska iaf göra en imorgon så får vi se om det kanske blir lite oftare :)

FAN!

2009-07-31 - 00:43:36
nu är jag riktigt sur ! Julie , min favorit på paradise hotel åkte ut idag :( , inte kul alls! men jag hoppas på att hon kommer tillbaka senare i pragrammet , 2 st andra har ju gjort det så varför inte ?:P nej , nu ska jag ta min kvälls cigg sen ska jag kolla klart på filmen , lite läskigt att ligga här helt själv och kolla på en skräckis..

imorgon ska jag festa med josse och carro , men mer om det imorgon ! :)


film mys

2009-07-30 - 22:17:58
har nyss satt på the haunting in connecticut , mamma och björn såg den för nån dag sen jag sa att den var bra så hoppas det stämmer nu :) blir en paus vid 23.30 då paradise hotel börjar , kan inte missa en minut ! desutom åker 2 st ut idag så det är lite extra spännaden. ska göra lite te till filmen nu , uppdaterar efter paradise hotel :)

desperata killar

2009-07-30 - 17:22:35


är så trött på dessa pm man får stup i kvarten , och folk som addar en och tror på allvar att man ska ta på webbcamen och strippa. vad är det för idioter? dessa killar har fått alledes för lite fi**a , den saken är ju säker.

oftast svarar jag inte på dom men är det fel dag , vilket det var den dagen så får dom en fet diss ist.. ( denna är då från dagen jag var extermt irriterad och arg för min mobil blev stulen och allt)

boxning

2009-07-30 - 13:56:31
vaknade av att mamma stog och puttade på mej så jag skulle vakna , som vanligt belv jag irriterad och somnade om. sen vaknajag upp och boxades med mamma och nu sitter jag här nyduschad och fräsh.

uppdarerar snart !

bedtime

2009-07-30 - 02:55:25
Nu ska jag sova , mamma kommer komma in och väcka mej vid 11 som hon göra varje dag , så nu behöver jag lite sömn. men först ska jag lyssna på min nya (eller gamla egentligen) favorit låt ! Welcome to my life! 


Natti natti !

vänner som sårar

2009-07-30 - 02:47:44
ska ligga och hålla tummarna på att vi åker utomland på fredag, vill slippa den här sketna hålan ett tag , behöver verkligen det. Det har hänt mycket tråkigt under sommarn och jag har gjort många svåra och tråkiga beslut, tex som att säga upp vänskapen men två av mina vänner jag vanligtvis brukar se som några av mina närmaste. Tråkigt men nödvändigt, tror jag iaf. Ärligt talat vet jag inte vad jag vill , det ända jag vet att jag inte mått nå bra över det personerna gjort och automatiskt tänker jag " jag behöver inte dom" .
 
vill inte riktigt gå i på detalj vad dom gjort just nu men enligt mej är det dom gjort oacceptabelt och verkligen taskit gjort. speciellt av en person , "J" får hon heta här i bloggen. 

Det som är mest tråkigt är att det känns som att bråket mellan mej och "S" (den andra personen) går ut över mina allra bästa vänner , dvs Carro & josse. Dom är bra kompisar med  den personen och dom hamnar lixom i mellan oss och tvingas nästan välja mellan oss. Förstår att det inte är kul för dom.


är det okej att göra så? att sålla bort dom man tycker beter sej dåligt eller gjort att man mår dåligt?

mobil problem (tack vare en tattarjävel)

2009-07-30 - 02:11:20


sitter på ballkongen och röker min sista cigg innan jag ska tacka för denna dag. 

efterom min mobil blev bortrövad i söndags så har jag testat alla mobiler  vi har i huset men alla är låst till telia , vilket suger eftersom jag har tele2. så det blir till att köpa en ny mobil snart. förhoppningsvis.

förstår mej inte på människor som kan ta saker av folk dom känner , eller av nån överhuvetaget , fast speciellt av nån man känner och har umgåtts med. jag skulle kalla det SPÅRAD , totalt spårad! det är synd att man ska vara rädd att nått ska försvinna varje gång man går på en fest , eller ut överhuvetaget. I den här staden går man aldrig säker.

ärligt talat tycker jag synd om sånt folk , nått har ju gått snett i uppfostran om man håller på på det viset...

mitt långa blonda hår

2009-07-29 - 23:36:15
vill ha LÅNGT blondt hår nu , saknar mitt som jag hade för nån månad sen.

ser ni hur långt det är :O , love it , älskar långt hår ! dax att beställa nytt löshår snart ,
 ska smöra lite extra för pappa imorgon :D

Hissar & dissar , serier

2009-07-29 - 23:32:12

Hissar:

Paradise hotel - har sett varenda avsitt och följer det slaviskt , I LOVE IT!


90210 -
ungdoms serie men MASSA drama och snygga killar , kan det bli bättre ? tror inte de va. Säsong 2 kommer ut i USA i sluten på augusti och då kommer jag sitta klistrad framför data skärmen!




Dissar:

south park- mina bröder tycker det är skit kul och jag har vell kollat på det några gånger men tycker verkligen att det SUGER!  bara en grotesk serie med ingen mening över huvetaget. det är vell nån riktig loser som lever i en fantasi som har kommit på den serien.





kollade igenom gamla videos..

2009-07-29 - 18:51:40
.. och har nästan kissat på mej nu ! har skrattat så tårarna sprutar !
här är några av dom


vi körde sanning eller konsekvens på midsommar och felicia skulle dansa som en apa och låta som en ambulans xD


HAHA KOLLA NADJAS ÖGONBRYN I SLUTET!
"du är ju mer fjant" haha , har har vi en tväräkta dalmas :D

har massa fler på datorn som jag inte orkar lägga upp på youtube,
så synd för er men dom får ni inte se ! haha feel the pain!

today

2009-07-29 - 14:45:43
sitter och solar lite på ballkongen med mamma nu :) tidigare var jagoch mamma på väg att dra till stranden men det var för mycket moln så vi drog in till solariet ist.

blir nog en lugn dag i dag , har lite ont i magen så blir nog bara till att stanna hemma. ska börja packa min sesväska också eftersom vi kanske åker på fredag. hoppas på det iaf :) nu ska jag nöta lite paris hilton new BFF ;)


hoppas på att min bebis hänger med utomlands oxå ! skulle vara bäst !!

Simple Plan

2009-07-29 - 01:41:14
sitter i sängen och lyssnar lite på mitt gamla favvo band , Simple plan. tycker fortfarande att dom är superbra men är inte lika besatt av dom som jag var förut. Welcome to my life är min absoluta favorit. texen är riktigt bra och känner igen mej ganska mycket i den.
 
har lagt in typ 5 låtar från dom till min mp4 nu så kommer vell nöta sönder dom för tjejerna ;D så carro om du läser det här som kommer jag nöta sönder dom imorgon när vi ska sova , spec. welcome to my life:D

Love it !

inlägget från igår som jag aldrig publicerade.

2009-07-29 - 01:17:22


är så arg att jag skulle kunna mörda någon just nu ! bestämde mej för att inte skriva något i bloggen idag efter som både idag och igår har jag varit så arg och irriterad så det finns inte ! gårdagen var kul i början , tills en IDIOT fick för sej att sno helt fel mobil! vilket var min ! jag vet att jag inte får tilbaka mobilen för den tattar jäveln som tog den har antagligen såld den. och den här dagen blev knappast bättre då jag fick reda på lite saker om en person som jag ska kalla kompis , men absolut inte längre säger jag bara.




  
  
nu är jag back on track och är på mycket bättre humör , även om jag sitter här mobillös och allt. den här dagen har iaf varit betydligt bättre än gårdagen. har varit och kollat på hus med mamma och så har jag bara suttit hemma och kollat på längenheter i falun och på massa sista minuten resor eftersom jag och mamma åker snart. jag som vil ha med mej en kompis :( men tyvärr är det ingen av mina vänner som kan.  


åhh vad skönt det ser ut ! snart så drar jag från denna skithålan !

nu drar vi till nadja !

2009-07-26 - 19:40:53


Puss baby !:*

party tonight

2009-07-26 - 13:16:08
vart ingen mer uppdaterin igår eftersom det inte gick att komma in på blogg.se. 

iaf så sov felicia här med mej och vi vaknade typ nyss så nu ska vi börja fixa oss sen ska vi till nadja och förfesta med henne josse och carro :) bilr nog inge mer uppdatering eftersom jag kommer att ha fullt upp hela dagen och inte ha någon dator inärheten. kanske mobilbloggar lite snabbt när jag är där :)

ha en bra kväll ! de ska jag iaf :D

sötan ! <3

ensam hemma

2009-07-25 - 18:16:11
mamma och björna ska grilla hos en kompis och lämna mej helt sjävl här hemma. som tur lämnar dom lite grillmat hemma så jag kan göra i ordning själv :) ska passa på och fräsha till mej lite idag.


Det här ska göras :

   måla naglarna
noppra ögonbryna
duscha & raka bena 

 

god morgon

2009-07-25 - 12:58:13
God morgon alla!
vakna nyss och är på mycket bättre humör idag än va jag va igår. ska hoppa in i duschen nu för känner mej helt äcklig med tovigt hår och gårdagens smink. sen ska jag ta och läsa igenom de jag skrev igår , var lite full när jag skrev det så.

just nu..

du är det bästa i mitt liv

2009-07-25 - 03:52:54
du är en riktig vän som aldrig sviker , och är och kommer alltid vara min BÄSTAVÄN!


caroline pettersson , jag älskar dig ! <3

dagen sög pung!

2009-07-25 - 03:50:07
kvällen började med att jag nadja och felicia förfesta lite hos mej, sen drog dom till en fest och jag till carro som också hade fest. var kul till en början men sen började jag bara känna mej irriterad. sen kom mina sötnosar till oss , vilket var nadja felicia nike och linnea och gjode mej på lite bättre humör.


 


sen drog vi alla och allt blev bara bajs för en viss person irriterade mej så mycket att jag hade lust att SPY! att människor som hon kan finnas fattar jag inte. ett ord till så kommer jag inte vara så snäll som jag varit hitills. Jag har stått ut tillräkligt med dina äckliga ord så nästa gång smäller det , IGEN!



enda roliga med denna kväll var förfesten med nadja och felicia , älskar er sötnosar ! <3

I HATE YOU!

2009-07-25 - 03:31:30

hata är ell starkt ord men jag hatar dej verkligen ! du förstör för mej och vill aldrig mer se ditt jävla ansikte !

ingen tycker om dej , ingen vill ha dej för att du är så FALSK!

beslutsångest

2009-07-24 - 20:26:21
Sitter här på mitt rum och lyssnar lite på musk. vet inte helt säkert vad jag ska göra än , om jag ska festa med carro och dom , eller om jag ska va med felicia och nadja. nackdelen med att vara med carro och dom är ju att sofie är med , kommer bara sitta och vara irriterad på henne. vill festa idag , men inte med den person jag inte gillar alls just nu.

ska iaf fixa iordning mej för ut ska jag iaf ! är på riktigt party humör och pappar med massa bra musik!
 



får se vad som händer , uppdaterar innan jag drar iaf !

underbara människor !

2009-07-24 - 12:37:39
börjar sakna skola lite nu , eller inte själv skolan utan mer människorna i min klass , sjukt underbara människor !


blev väldigt sent igår , kom inte hem fören 1 och det första jag gjorde var att kolla på paradise hotel , mitt älsklings program. fick lite tårar i ögona när en av mina favoriter åkte ut:( sen ringde jag carro och skrek ut mej lite och hon desamma.

Idag blir en lugn dag för min del , carro och tjejerna ska göra något med sofie tror jag , och då vill jag knappast vara med.


lägger mej i sängen och lyssnar på min bebis ist :D

kommer från rätt käft

2009-07-24 - 01:28:27
länken till inlägget vi snackar om
http://adiinaaa.blogg.se/2009/july/i-love-my-girls.html

sofie törmänen om I love my girls:
MOGET!

(hon är alltså tjejen som jag tagit bort från bilden)
HAHA , säger 18(snart 19!!) åringen som beter sej som hon gör ? om jag vill ta bort dej får bilden gör jag vell de ? hade ingen annan bild på mina  PÅLITLIGA vänner ! jag skiter fullständigt i om du tycker att jag är omogen , jag skrattar bara åt dej eftersom det kommer från den mest omogna person jag känner ! so kiss my white niggha ass bitch ;) 
så , nu har jag slösat lite tid på dej så var GLAD!



nemen kolla , yttligare en bild jag tagit bort dej på :O stackars sofie som inte får va med :(

fortfarande hos bästa

2009-07-23 - 15:27:27
kass uppdate nu eftersom jag fortfarande är hon carro baby. ska hem om ett tag och vid 6 tiden ska vi går till mina kusiner och grilla. hinner inte blogga så mycket mer just nu , ska ner och tigga en cigg av carro :D

uppdaterar när jag kommer hem


den bästa av dom bästa !

I love my girls

2009-07-23 - 00:19:48

fattas bara Hanna och Josse ! <33


You girls means the world to me !

Mobilbloggar

2009-07-22 - 22:17:24
Hej bloggen :) har inte haft tid att uppdatera eftersom jag va med josse carro och hanna hela kvällen igår och idag . Vaknade vid halv 4 idag och missad hela denna vackra dag :(men men. Efter jag vakna gick jag hem och bytte kläder osv. Sen gick jag till carro igen och så grilladevi och myste :) nu sitter carro och pratar med hennes sötnos medans jag sitter här som ett tredje hjul :-D.

sova med bästa

2009-07-21 - 19:36:14
ska dra hem till Carro nu och va med henne och josse :) vi ska nog bara mysa lite och vänta på att klockan ska bli 12 då paradise börjar :P
 

köpte denna underbara sak idag i v-ås föresten :) och lite annat smått och gott :)

V-ås

2009-07-21 - 18:51:20
kom typ nyss hem från västerås och nu sitter jag med färg i håret har lurat alla min kompisar att jag ska färga håret svart men nej nej frgar bara utväxten :D adina stays blonde !

eller om jag inte springer till duschen och tvättar ur färgen nu , annars blir jag flintis som min bror ! :D

helgens bravader !

2009-07-20 - 19:13:02
orkade inte uppdatera något igår för var så himla trött , sov typ 2 timmar bara , på golvet desutom!

i fredags var jag och tjejerna hos sofie och förfesta , sen drog vi till nån kille som carro och lollo känner. chillade där ett tag sen drog vi med oss grabbarn till sofie igen och fortsatte fest. sen gick vi upp till den där killen yttligare en gång men eftersom jag viste att jag skulle upp i tid och dra till örebro så gick jag hem till carro och la mej vid 1 tiden. 
hade en riktigt kul kväll :) speciellt kul att va med alla tjejerna igen , längesen vi alla var tsm !

här är lite bilder från kvällen :) 



 i lördags va vi ju i örebro som sakt , lyckad kväll ! även fast det blev lite bråk. mindre kul blev det dagen efter då lollo och jag skulle ta bussen in till järntorget. vid stog på fel bussplats  i1 och en halv timme. sen väntade vi yttligare en tillme på tåget vid centralen. var inte hemma fören 6 och då var jag helt slut !

yesterday

2009-07-18 - 14:07:49
gårdagen var riktigt kul faktiskt :D har tagit massa bilder med kommer inte kunna lägga upp dom fören imorgon , för idag dra vi brudar till ÖREBRO ;D party idag igen ! gick och la mej ganska tidigt igår för att jag int eville vara bakis idag och det blev jag minsann inte :) så nu kör vi på stort igen ! blir tyvärr ingen uppdatering mer idag heller efter som vi ska fixa oss nu och bussen går vi 16. eller kanske mobilbloggar lite om jag hinner :)



så örebro med dessa brudar idag :)

fest med gussarna

2009-07-17 - 14:30:34
god morgon :)
Idag ska jag carro lollo hanna emilia och sofie festa lite smått hemma hos sofie så det blir ingen uppdatering idag om inte sofie har internet hemma , för du uppdaterar jag från min lilla dator :)

vidare i Kissie's BFF

2009-07-16 - 23:46:29
tydligen kom jag vidare i kissie's new BFF :P

nu ska jag och carro bänka oss framför tv:n för snart börjar paradise hotel ;) vi är besatta !

nu sitter carros lillebror och klänger på mej och kallar mej för kärring för att han vill ha datorn ,
 så lika bra att stänga ner nu innan han slår mej :P
 

godnatt alla !

krångel med internet

2009-07-16 - 21:34:39
sitter på carros dator nu min funka tydligen inte här . eller internet iaf. vi ska ut och gå lite nu sen ska jag försöka fixa datorn så jag kan uppdatera . kan jag inte fixa den så uppdaterar jag imorgon bitti :)

ska till min sexiie mama !

2009-07-16 - 20:16:23
så , nu får desigen vara så här ett tag , ska fixa lite mer på den sen men nu måste jag göra mej i ordning. ska till carro och sova där men tar med min min minipc så jag kan uppdatera lite :)


drar till min sexiiee mama nu ! <3

fixar desigen

2009-07-16 - 18:15:29
ska börja fixa på min desigen nu , den jag har nu är så grymt ful , det kommer nog se lite konstigt ut nu innan jag är klar .

kissies new BFF

2009-07-16 - 18:12:31
ser man på , en viss Adina är med i uttagningen till Kissies new BFF ;)


http://kissies.se/2009/july/des.html
komihåg att rösta på mej också ;)

hissar och dissar , stilar på killar.

2009-07-16 - 18:05:14


Hissar:
- fjortis stilen
älskar håret , kläderna , kan inte mer än att säga GRR! förutom dom som sitter och smetar på sej brunkräm.


Dissar:
punkrockare & Emos

inte min stil för 5 öre. tycker bara om ser trashiga ut.
fulast är nog endå dom som går runt med den där oändliga mohakfrillan. ursch.
och emos behöver vi inte ens gå in på , då blir jag vell mördad på stan eller nått.


ursh ?

4 vackraste tjejerna i världen

2009-07-16 - 15:56:52
Här är  topp 4 vackraste tjejerna i världen enligt mej , ingen ordning.

Adriana Lima
modell till victoria secrets.

Cassie Scerbo
Spelar Brooke i Bring it on it it to win it


Kristen Cavalleri
Var med i Laguna beach och ska ta
över Lauren Conrads plats i The hills.


Annalynne Mccord
som spelar Naomi i 90210

tror ni att jag har börjat städa än ?

2009-07-16 - 15:09:27

självklart inte , jag är sämst ivärlden på att börja med något, näör jag väl är igång med städningen går det bra , men att ta sej i kragen och börja är jag inge vidare på. iat har jag suttit ock lekt lite i redigeringsprogram.




nu ska jag gå och ta en cigg  sen ska jag banne mej börja.

städa

2009-07-16 - 13:56:49
godmorgon alla !

ska städa klart mitt rum nu , har ingenting på golvet nu men däremot är min hylla ett bombnerslag. sen ska jag ta tag i desigen , ska fixa ny header och andra textstilar. får sen hur det går :P



dax att sätta igång nu !

hissar och dissar , filmer

2009-07-16 - 00:20:51

Hissar:

- Van wilder 1.
grymt bra , handlar om en kille(SNYGGING) som går på collage och har gått där i 7 år eftersom han inte vill lämna det.  han är King där och alla vet vem han är. han är lite av en badboy och har tjejer hit och dit tills han träffar i en söt tjej som självklart är blondin ;) rekomnderar den verkligen om man gillar alla dessa tonårsfilmer som jag :D

-A walk to remember.
jag vet , den är gammal. men den är en av dom bästa filmerna jag någonsing sett , den och Titanc är dom enda filmerna jag någonsin gråtit över , och då menar jag storböla. och har ni inte sett den är det på tiden att ni gör det !


Dissar:

kärlek 3000.
okej , den har vell lite söt handling , en kille som ser en tjej och blir kär vid första ögonkastet , dom träffas och tjejen är sjuk och dör av en tumör. men whats up with skådespelarna? huvudpersonen kan inte prata och det låter som han läser från ett paper , på den filmen slösade jag bort 90 minuter av mitt liv.  

i taket lyser stjärnorna
filmen är inte dålig , men jag förväntade mej att den skulle vara mycket mycket bättre. eftersom att jag har läst boken så hadde jag lite högre förväntningar för boken är helt suverän. jag dissar inte sjävla filmen , utan att det kunde ha gjorts mycket mycket bättre.

film matathon

2009-07-15 - 22:24:21
sitter och kollar nån dålig B-rulle just nu som heter kärlek 3000 , den är svenska så det förklarar lite varför den suger så mycket. har haft film marathon hela kvällen , har hunnit sett Van Wilder 1 och 2 (såg 3:an , eller freshman year iförrgår också) dom är riktigt bra och man är som mej och älskar collage filmer men snygga killar ;)


ettan är klart bäst ! gryyym!

bläääää

2009-07-15 - 16:46:58
har bara suttit hemma idag , IGEN! börjar få cp ryck och psykiska promblem nu när jag bar sitter inne , skulle ha vart med carro idag men hon har inte hört av sen nått så ska nog fortsätta med min städning nu för det ser ut som nån har släppt en bomb i mitt rum.

sanning

2009-07-14 - 21:41:51
har en sanning eller konsekvens kortlek hemma och tänka svara på några av sanning korten. några av frågorna har jag felicia och lollo gjort själv när dom var här på midsommar också.-  


- säg en sak du stulit , någon du varit otrogen mot , vilka droger du provat.
en tröja , har aldrig varit otrogen , första och sista drogen jag provat är braj, 1 gång endast för att testa.

- om du fick ha  sex med en kändis, vem skulle det vara?
det står mellar sean faris & Jensen Ackles.

jensen ackles och sean faris, GRRRRR!

- största åldersskillnad på dej och ett hångel?
10 år , jag var 14 han var 24

har du haft nån könssjukdom?
never ever.

Har du haft ett one night stand?
Ja det har jag.

Vad är det första du tänker på när du ser det motsatta könet?
ansiktet tror jag :)



Nu ska jag ut och ta en cigg med carro bebis , uppdaterar senare !

music&Party

2009-07-14 - 20:58:53
sitter och lyssnar på freedom just nu , älskar låten. tycker den är så fin. måste ta och köpa en ipod eller MP3 snart. har massa låtar jag vill kunna gå runt och lyssna på. men min mobil är totalt fucked up så men det går det inte så bra. vill ha en ny lur oxå , jadu det är mycket har i världen man vill ha.


Föresten gick det bra vi polisen idag , inge krångel alls som tur va. men kortet var as ful ! men det råknade jag med också , man blir ALDRIG fin på pass/ID korten.

i helgen åker jag josse och carro nog upp till örebro eller så kommer grabbarna hit. lutar åt att dom kommer hit just nu iaf men det är 4 dagar kvar och allt kan hända. i vilket fall som hälst blir det PARTY!

nu drar jag

2009-07-14 - 12:59:00
se u soon bitches

drar till polisen , IGEN

2009-07-14 - 10:52:25

har nyss vaknat och känner mej helt DÖD. måste börja fixa i ordning mej nu för ska ner till polien idag igen ju. får hoppas att det inte krånglar massa idag för då kommer jag seriöst för ett raseriutbrott. så bäst för dom att det går bra:P

gick inte och la mej fören 4 igår , var först helt pepp på att kolla på paradise hotel men sen gick jag ut och snackade lite med felicia och nadja ett tag så missade början så när jag kom in kollade jag på de på internet ist :) inte fan tänkte jag vänta.

nu måste jag börjar fixa mej , uppdaterar snart igen

full med irritation idag

2009-07-13 - 20:46:49
har inte blivit någon mer update idag bara för att jag varit riktigt jävla sur och jag har inte tvekat att visat det här hemma. jag och mamma skrek lite på varann sen blev vi sams , som alltid.

Iaf , andledningen till att jag vart så surig idag är för att först åkte jag och mamma ner till grisstation(polisstsation) och skulle fixa med passet. men då var pappa tydligen också tvungen att va med , så vi åkte hem igen och mamma var tvungen att dra till jobbet.
 
efter en och en halv timme åkte jag och pappa tillbaka dit och skulle fixa med passet, men vi då var ju mamma självklart också tvungen att va med , fast hon hade skrivit på papper och allt , nej så jag fick inte mitt satans pass endå , grisar ! Ska upp dit imorgon igen och minsta lilla problem så lackar jag sönder på kärringen som sitter där !


såhär såg jag ut innan grisarna gjorde min dag helt värdelös ! :)

mot polisstation

2009-07-13 - 12:03:12
fy vad dåligi jag vart på att uppdatera , men igår låg jag hemma och bara slappade efter lördagens bravader. 3 örebroare kom hit och festade med oss , kul var det :) blev inte så mycket kort men ska ladda upp dom som finns neranför iaf :) men nu har jagf lite bråttom , måste käka sen ska jag ner till polisstation med mamma och fixa ett pass eftersom mitt gammla har gått ut. Åker antagligen utomlands nångång nästa vecka :)

min mobil är borta oxå :( , ingen aning om vart den är och som ett plus i kanten är den död också så det går inte att ringa den. men ska städa mitt grisiga rum idag så får se om jag hittar den då.





resten av korten får jag inte lägga upp för josse :D , massa puss bilder bara.

grattis pappa !

2009-07-11 - 15:57:52
sitter hos pappa nu och har precis ätit lite go mat :) pappa fyller år idag så grattis till han :)

nu ska jag hem och fixa mej tills ikväll , har lite i-landproblem om vad jag ska ha på mej med det löser sej nog :)

PARTY TONIGHT

2009-07-11 - 12:41:01
vaknade för en stundsen och ska börja fixa lite tills ikväll nu :) skirver senare , och datorn följen med så blir lite uppdatering ikväll också :)

morgon

2009-07-10 - 11:57:00
god morgon alla ! jag  ska snart hoppa in i duschen. jag och nadja tänkte egentligen ut och gå idag med ska det vara sånt här väder så tror jag inte att det blir nått. ursh för det här äckel vädret. skönt som fan att jag ska utomland snart ! sola bada och festa ! tyvärr kunde ingen av mina kompisar följa med :/ så det blir antagligen bara jag och mamma om inte nån av mina vänner vinner på lotto eller nått :D

imorgon blir det fest ! kommer några från örebro hit och ska festa med oss, om dom inte hinner ändra sej som dom alltid gör. blir nog kul iaf.



och som vanligt sitter jag och fixar lite bilder , tycker det är as kul :D

fråga

2009-07-09 - 19:15:54
när kommer inläggen om hår och smink tips? :P
det kommer , har varken ork eller lust just nu men det kommer inom dom närmaste dagarna :)

do not feel good

2009-07-08 - 16:15:07
känner mej riktigt trött och hängig idag , orkar inte göra nånting. blir nog bara till att vara hemma och kolla på film och så idag. annars om jag mår bättre senare ska jag ut och va med carro och josse :)


har suttit halva morgonen och redigerat massa bilder för jag har så tråkigt...

ÅH NEJ :'(

2009-07-08 - 01:26:04
nej nej nej :'( min älskling åkte ut från paradise hotel :(, Haider , snyggingarnas snygging! är grymt irriterad just nu så ska sova!

here's my baby! han sjunger sjukt bra oxå !;) grr på han.

dålig update , jo jag vet.

2009-07-07 - 22:44:36

sitter just nu óch kollar på nån random film som heter the chair. har suttit hela dagen och bara längtat tills klockan ska bli 12 då paradise hotel  börjar. jag är beroende ! eller kanske besatt ? haha kan man bli besatt av ett tv program ? direkt det slutar blir jag arg och vill bara se mer , och sen sitter jag 24 timmar och bara väntar på att det ska börja igen.

dax att skaffa en hobby kanske ? xD

Frågor

2009-07-06 - 15:10:31

Eftersom jag har så tråkigt nu så gör jag en sånhär sak.


Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej
hur många har du varit kär i? - ingen
är du kär just nu? - nej


Tio frågor om dig själv
namn? - Adina
när fyller du år? - December
piercingar? - öronen , och har haft i naveln, näsan, överläppen, 2 ställen vid underläppen.
vad har du på dig just nu? - Myskläder
vilken årstid är bäst? - Sommar!


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Carro :)
vem är den roligaste av dina vänner? - dom flesta :)
vem är snyggast av dina vänner? - jag har bara snygga kompisar ;)
vem är mest partyprisse? - ALLA , men om jag måste välja en är det nog lollo :)
vem är den du helst har filmkväll med? - carro josse och lollo :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - lollo och nadja ;D


10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - japp :)
vem är farligast i din familj? - pappa , ingen och bråka med ;)  
vem är coolast? - Pappa :P
har ni något husdjur? - japp , en kissemisse:)
vem har du mest gemensamt med? - storebror isf :)


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem ringde du senast? - Carro
Vem sms:a till dig senast? - Carro
Vem sms:a du till senast? - Carro



SPORT
Går du på någon sport? - Ja
I så fall, vilken/vilka? - Gymnastik
Trivs du med den sporten? - Ja!
Tycker du att den sporten är rolig? - Ja!
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - ALLTID!



SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du Wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - på fester
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - Ja!
Använder du volymspray? - ibland
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - Ja!
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - självklart ! :P
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - oftast
Uppsatt hår eller utsläppt? - fest - utsläppt och vardag - uppsatt. 
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej , inte när jag har det uppsatt


KÄRLEK
När går gränsen vid otrohet? - puss på munnen
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej , och skulle aldrig göra det heller.

I'm back

2009-07-06 - 15:03:23
blev ingen långvarig paus , bra va :)? känner mej mycket bättre idag , det är nog bara mina humörsvängningar som spökar. ska ta och kolla på en film snart och sen ska jag göra lite saker här på bloggen.  

tar en kort paus

2009-07-05 - 15:03:52
känner mej ständigt irriterad och ledsen , vet inte riktigt varför , jag blir sur över minsta lilla och det känns som ingen förstår så orkar inte prata om det heller. bråkar med mamma och min bror hela tiden och med mina kompisar är det super bra ena dagen och andra inte.

därför behöver jag ta en paus från bloggen några dagar, ska hem till pappa och tänka på varför jag mår som jag gör. blir inte borta länge dock.

 see u later aligator!


?</3

tråkig lördag

2009-07-04 - 21:44:39
sorry för dålig uppdatering , igen !
igår var jag ju på power meet som ni vet och kom inte hem fören halv 4 så somnade direkt när jag kom hem. sen idag har jag inte orkat , har haft lite problem här hemma så har bara suttit inlåst i mitt rum och kollat på film. Ska hem till pappa imorgon och blir nog till att bo där ett tag , så ska börja packa väskan snart.

ska berätta mer om gårdagen senare eller imorgon , och bilder och videos kommer oxå upp :)

 

älskling och jag !

vad fan hände ?

2009-07-03 - 13:24:25

vattefan vad som hände i inlägget under :S? aja det får vara så nu.

Power meet

2009-07-03 - 13:22:40

förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid eller ork att sätta mej farmför datorn när det har varit så fint väder.

igår va jag lollo carro och samuel i simhallen och sola och bada lite sen drog vi hem till carro och lollo och käkade lite sen gick jag carro och hanna till kolis och badade . där träffade vi nadja oxå som va med oss tills vi åkte hem :) sen blev det till att bänka sej framför tv:n då det var paradise hotel. sen somnade vi bums.

nu är det full rulle här hos carro och lollo :) dom står redan och fixar sej och jag sitter här och bloggar lite :) ska oxå strax börja fixa mej och vid 16-18 tiden drar vi brudar jag jonte till power meet ! ;) as kul!
 

ut i solen

2009-07-02 - 10:04:07
nu ska jag packa lite sen dra jag ner till simhallen med carro och kanske lollo :) see yaa !

film

2009-07-01 - 22:31:58
nu ska jag och syster kolla på film sen blir det säng dax, eller inte för min del utan för hennes :P

min söta syster ! <3

the man can sing !

2009-07-01 - 21:42:32
Danny från american idol , GRYM! älskar hans hesa röst. ryser när jag hör han.


btw , mitt internett har inte funkat fören nu så har inte kunnat uppdaterat. ska kolla lite på film med moa snart sen ska jag vänta och vänta tills mitt beroende börjar, Paradise hotel.
RSS 2.0