Designen

2009-06-30 - 21:48:21

är inte klar med desigen är , ska ändra lite typsnitt och sånt. headern jag har ska jag bara ha sålänge tills jag orkar göra en riktigt , dvs när jag har bilder.

ni får nöja er sålänge , nu ska jag spela lite othello med Moa , haha vilka nötar vi är.

årets första dopp

2009-06-30 - 21:26:57
idag tog jag årets första dopp och skönt som fan var det ! har vilat lite efter att jag kom hem för kännde mej jätte trött efter all solning och badande. tog lite bilder idag också men så smart som jag är glömde jag sätta i minnskortet till kameran så nu ligger korten på kameran och jag har ingen aning om var min sladd är , får ta och leta på den sen.


imorgon ska jag till simhallen med lollo carro och hanna :) har inte vart där på typ 2 år så ska bli kul. konstigt nog blir man alltid brunare när man är där ? blir man brunare av klor? haha , kontigt.

håller på lite med min design nu så det kommer kanske se lite konstigt ut en stund.

ska bli kul att träffa mina bebisar imorgon :D:D

tummen ner enligt mej

2009-06-30 - 12:16:49

  • Alla äckliga kryp och insekter. det är så otrolite irriterande när man ligger och solar och vill slappna av lite och när massa äckliga myror , flygor och allt vad som kommer. ursh , nej far åt h*lvete äckliga kryp !


 

adina genom åren

2009-06-30 - 10:49:46
gick in på lollos blogg  och såg att hon hade gjort bilder genomåret , så tänkte göra så jag också , lite små kul :P
här är jag mellan 2003-2009


STOOOOOOR skiljnad tycker jag , så ser man när min lodis period var oxå , 2006-2007 haha brydde mej inte alls hur jag såg ut , och det syns oxå. och sen 2004 hade jag orange hår(?????) :O såååå sött.


nej, nej , nej , jag behåller nog mitt blonda snygga hår iaf;) fast ni som känner mej vet nog att mitt blonda hår inte kommer vara kvar sådär jätte länge. jag får nå tvångstankar om att jag måste ha mörkt på vintern. har haft det sen 2005 tror jag. vi får se om jag bryter mönstret det här året och stays blonde ;)




gammla bilder

2009-06-30 - 10:11:07
godmorgon sötnosar!
sovit gott ? det har iaf jag :) vid 13 ska jag och familjen iväg och bada och sen blire det nog bara till att ta det lugnt idag oxå.

kollat igenom mina gammla bilder och jag har hittat massor med gammla bilder på mej xD så tänkte visa några för er.


alla är från 2006-2007 nångång. haha kolla sista bilden , the hives ;) fagerstas stolthet !

frågor om dumma saker jag gjort

2009-06-29 - 13:29:21
Röker du ? 
 har rökt regelbundet i snart 4 år tyvärr.

har du tagit droger ?
 En endaste gång , bara för att testa. man blir bara dum ihuvet när man håller på med sånt och så det är absolut inte värt de, och coolt är det inte heller. börja aldrig droga ! känner massa folk som har hållt på med skiten några år och idag är dom dummare än en åsna.

hur gammal var du första gången du drack? 
 första gången var jag bara 13 år och var en riktigt skitunge som gjode exakt vad jag själv ville. som tur är jag inte så längre , stackars mamma som fick stå ut med mej under den tiden.

har du slagits någon gång ?
ja det har jag , men jag gör det bara om det är nödvändigt. vissa personer går inte att prata med så då slutar det oftast i slagsmål.


vad som hänt mellan mej och carro

2009-06-29 - 12:42:39
fick en fråga om detta inlägg

vad har hänt mellan er?
jag och carro brukade vara grymt tajta , sen på senaste tiden har jag kännt mej lite utanför nu när jag carro och josse är sams igen. men vi har alla pratat ut om det nu så det känns bättre mellan oss nu , eller iaf mellan mej och josse. carro har jag inte träffat så mycket på senaste tiden ... men hoppas att det ändras , för jag saknar mitt lilla busfrö <3


bästavän och jag <3


återträff men småsyskonen.

2009-06-29 - 12:10:46
Nu ska jag lägga mej på ballkongen och sola lite :) senare idag kommer mina småsyskon hit :D jag har inte träffat dom på ett halvår så det ska bli jätte kul! kan tänka mej att dom har växt ganska reält.

så nu ska jg passa på att sola lite för sen ska jag umgås med mina sötnosar, gud vad jag saknar dom :')


moa & felix , mina sötnosar <3

nu får ni söta läsare hjälpa mej , vad tycker ni jag ska skriva mer om? jag känner att min blogg börja blir riiiiiiiktigt tråkig ska ska lägga ner lite mer tid på min blogg nu så den kan bli bättre. ny design är också påväg :)

vin och grillkväll

2009-06-28 - 19:14:41
va med josse igår och grillade och drack lite vin hos annikas kille. mysigt var det :) och jag och josse stog och dansade och sjöng för oss själv :P

här kommer lite bilder



love you baby !

gårdagen

2009-06-27 - 18:38:39

igår låg jag bara hemma eftersom jag hade så jävla ont på ryggen och blåsor under fötterna. Ska iaf försöka dra ut idag och ska va med josse då och och chill kröka lite. 

blir nog ingen mer uppdatering idag och jag inte får för mej att stanna hemma. 

 
girls , iloveyou, and don't you ever forget that <3

med min bejbi

2009-06-26 - 16:31:54
nu är vi hemma igen och jg har nyss tagit en dusch här hos josse posse :) vi ska nog vila lite nu för vi båda är helt slut och mina axlar bränner som fan.  blev ingen grillning för mej och josse idag iaf , så vi två får vell hitta på nåt annat medans carro lollo och hanna sitter hos hanna och myser.

imorgon blir det till att solza lite till fast denna gång på min ballkong , sen ska jag med josse till hennes systerdotter för hon fyller 2 år :)

nu ska jag vara social med min sötnos, hörs senare

Solning med Josse

2009-06-26 - 13:38:53
Vi sitter vid semla nu och steker lite :) vi ska va här ett tag sen ska vi va med Carro Lollo och hanna och grilla lite :) nu ska vi fortsätta sola :) Puss

ut och sola

2009-06-26 - 11:19:22
vaknade nyss och ska snart börja vandra till josse för vi ska dra och bada och sola. behöver få lite färg nu innan vi åker utomland .

nu ska jag vanndra , ha en bra dag allesammans :)


jag vill bli bruuuuuuuuuuuuuuuuun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mest besökta sidor

2009-06-25 - 13:19:07

såhär ser min top 9 lista på mest besökta sidor ut

hemma hos papi

2009-06-25 - 11:43:50

förlåt för den dåliga uppdateringen igår , var ute mestadels av dagen. först åkte jag och mamma och solade vid sjöhagen , sen drog jag hem till pappa och efter en stund mötte jag upp lollo carro och hanna som var och käkade pizza. sen va jag med dom ett tag och vi strosade runt lite.

nu sitter jag och väntar på att josse ska vakna så jag kan höra med henne om hon vill ut och gå sen blir det nog till att åka nånstan och bada :)


lollo hanna och carro :)

morsning korsning

2009-06-24 - 10:54:27
ska kolla lite på andra säsongen på paris hilton my new BFF nu på morgonkvisten. lnte lika fint väder idag så är inte så säker på om jag ska dra ut och bada med tjejerna som vi planderade igår. efter som det är lite halvklart sitter jag nog på ballkongen ist.

bara en månad kvar sen drar jag och carro utomlands , och förhoppnigsvis följer josse med oxå :) egentligen vill jag att hela tjejgänget ska med men så blir det nog inte :( iaf blir det till att sola bada och festa ;D hallelulja säger jag bara !

nu skriker min mage efter frukost så måste kila .


love it !

back to the real me

2009-06-23 - 20:14:40
nu är jag tillbaka efter en hel dag i torpen med bästaste josse och carro :) vi har stekit hela dagen och vid 17 tiden grillade vi lite och så :) har varit jätte mysigt faktiskt :)

förlåt för att depp igår , hade lite problem bland kompisarna och så men nu är allt löst och det känns jätte bra :) hoppas på att denna sommaren kommer bli den bästa !

nu ska jag ut och ta en cigg med nadja och felicia. tjåla lite med dom och så sen ska jag fortsätta nöta lite med supernatural :D

hate to say it but ..

2009-06-23 - 01:44:31
varför kan inte allt bara vara som förut? när vi alla var ett gäng och alla va med alla. ingenting är desamma nu , hur mycket jag än tänker att det inte är sant så vet jag innerst inne att det är det. jag orkar inte låsas nå mer. jag vill  och hoppas att allt blir bättre , men sanningen är att det aldrig kommer bli som förr. alla går skilda vägar , även om det inte syns utåt , eftersom vi alla fortfarande umgås då och då.


det känns som att vi glider ifrån varann och det är de sista jag vill.
my life woulden't be the same without you guys.

not a good time

2009-06-23 - 00:25:21
känner mej lite deppig , och då har jag som en tradition att gå in på youtube och
 lyssna på sorglig musik.kanske inte det bästa eftersom man redan mår dåligt.
 men iaf här är några sjukt fina låtar som jag brukar lyssna på
när jag inte mår så bra och tänker på viss människor jag saknar...







en av världens finaste låtar, man kan inte låta bli att fälla en tår när man vet vad låten handlar om :(

what would i do without you ?

2009-06-22 - 23:37:04
jag har världens bästa vänner , men varför känns det då så tomt ?
jag känner mej ensam och tom. förstår inte varför , för jag har världens
underbaraste vänner som jag älskar mest av allt här i världen.

jag önskar bara att allt skulle vara som förut , när vi alla höll i hop,
det känns som att alla grupperar sej två och två och att jag lämnas utanför.
det kanske inte är så det är men det är så jag känner...


en sak är säker iaf , jag älskar er oerhört mycket och hur det än slutar kommer jag alltid att älska er.
ni är det bästa som finns

tummen upp enligt mej

2009-06-22 - 21:10:00


- Solen. fyfan vad skönt det är att den äntligen kommer fram efter allt jävla äckligt regn


- Torpa. Jag carro och josse kommer nog spendera mycket tid där under sommaren. sola , förhoppningsvis bada och mycket skratt med ens allra bästa vänner , kan det bli bättre? NEJ!


- Utomlandsresa. åker till grekland om en månad och ser VERKLIGEN frammimot det ! bli bruuun och festa loss, gud så kul det ska bli ! och att ha med sin bästavän är ju inte helt fel det heller :P

doesn't feel the same...

2009-06-22 - 20:52:10

i miss us </3 ...

Supernatural

2009-06-21 - 19:58:39
har legat och kollat på supernatural hela dagen nästa , ÄLSKAR DEN! sen skadar det ju inte att 2 av mina favorit hunkar har huvudrollerna ;)

GRRR!:*

nu ska jag fortsätta kolla , gud vilket nöt jag är xD

lyckad midsommar !

2009-06-21 - 13:14:39

jag hade jätte kul med mina tjejor på midsommar :) när felicia och nadja kom hit så käkade vi lite tårta och drack lite , sen satt vi på min ballkong nästan hela kvällen , riktigt kul var det :) vi spelade lite sanning eller konsekvens och lite drick spel sen vid 12 tiden gick vi ut och sen mötte vi upp malin och elin och gick upp till tony, satt och pratade lite där sen gick jag hem väldigt sent.

igår låg jag bara hemma och kollade på supernatural  och tog det lugnt. Det blir nog samma sak idag med, orkar inte göra nått speciellt iaf.

lite bilder från midsommar :)







tack tjejer för en rolig midsommar ! älskar er:*

videoinlägg

2009-06-21 - 11:40:57
video från igår , glömde lgga upp den igår men bättre sent än aldrig :)



bilder och sånt från fredags kommer upp snart :)

ballkong förfest

2009-06-19 - 21:03:37
nu sitter jag lollo nadjka opch felicia på min ballkong och förfestar lite :) sitter och ringer runt lite om vart det är fest nånstans. 

en till bild från idag

midsommar

2009-06-19 - 18:08:52

så här ser lollo ut :)

och så här ser jag ut xD

lägger in ett videoinlägg snart oxå :) men nu ska vi njuta av dom här ;)

cider , jordgubbar och melon mmmmums !

~Lollo Gästbloggar~

2009-06-19 - 12:38:07
Hej Adinas blogg! just nu sitter jag  & Adina ute och röker vi har nyss städat klart balkongen, ska fixa iordning oss snart . Sen kommer  Adinas mammas vänner hit så ska vi käka go mat. Vi ska vara här och förfesta med Carro, Josse, Felicica och Nadja, senare ska vi dra hem till Pappa och festa lite med några andra kompisar så får hopas att de blir en lyckad midsommar kväll fast de regnar ute =)



BIg Love till er <3

för att komma till min blogg klicka här

äntligen klart !

2009-06-18 - 21:07:56
har äntligen kommit fram till vad som ska göras på midssommar. Blir till att tillbringa den med lollo nadja och felicia :) vi ska förfest lite här hos mej och sen ska vi kolla om det finns någon fest man kan dra till :)


lollo kommer snart hit för hon ska sova har inatt :) jag ska ligga och be hela natten på att det ska bli fint vder imorgon , jag hoppas verkligen det !

trött som faaan

2009-06-18 - 11:17:06
min bror kom in och väckte mej för en stund. är tvungen att städa mitt rum för det ser ut som skit just nu.

gud vad jag blev besviken när jag gick ut på ballkongen och såg att solen inte var framme :( jag som hade hoppats på att det skulle vara fint idag och imorgon , men så blir det vell inte. Vet inte riktigt vad som händer idag , det får vi se :)

josse , det blir bättre. du vet att jag alltid finns här för dej älskling, !<3

hemma igen

2009-06-17 - 20:34:56
nu är jag hemma igen efter en rolig dag i torpa :D jag josse och carro har mycket planer för torpa i sommar :D vi kommer nog spendera mycket tid där :)

nu på kvällskvisten ska jag bara sitta hemma och chilla lite , sen imorgon ska jag boxas med min bror på morgonen sen ska jag hitta på nått med mina älsklingar J och C :) sen på kvällen ska jag och carro planera lite inför fredagen och hon ska även sova här hos mej.

på fredag ska jag och carro vara här hos mej och grilla utanför med mami oh hennes vänner , en drar vi vidare till carro och drar med oss josse och nadja :) sen kommer förhoppningsvis ludde och nån kompis till han hit och umgås med oss oxå , annars får vi vell bjuda dit lite annat folk. vi får se hur det blir :) jag tror att jag tar med mej min lilla blogg dator så jag kna uppdatera under kvällen.

nu ska ta mej en cigg i kvälls solen och ringa josse posse :)


vi gick o plockade lite blommor åt josses pappa oxå :) och eftersom jag inte får lägga ut nå bilder på carro ocg josse från idag så får denna bild stå för det.

Btw, när jag var i skolan i tisdags och gjorde mitt prov fick jag oxå mitt pris som jag vann för bästa give away :) en biobiljett. jätte kul , så nu r jag lite stolt:) mina betyg är även med på bilden , fast har inte öppnat den för vill inte ens se xD

Torpa

2009-06-17 - 16:03:19
Sitter i Josses torp med hon och Carro nu :) vi har nyss städat och ska snart börja laga lite mat :) gott. Uppdaterar när jag kommer hem

helvetes jävla dag

2009-06-16 - 23:27:45
grymt irriterad så nu ska jag sooooooova , eller ja efter jag kollat på paradise hotel såklart.

love it !

midsommar

2009-06-16 - 21:50:00
sitter och pratar lite med josse och ludde på msn , helt hopplöst. ludde vill att vi kommer till örebro medans vi vill att dom kommer hit. vi kommer aldrig komma fram till nått. vi får vell se hur det blir. ska iaf spendera medsommar med carro och josse sen vart vi ska va vet jag inte.

falun med baby

2009-06-15 - 22:33:32
sitter i min lägenhet med carro nu :) vi har käkat godmat och kollat på film :) nu sitter vi bara och väntar på att paradise hotel ska börja. helt besatt av det :D kommer inte kunna uppdatera nå mer fören jag kommer hem till fagersta imorgon för så smart som jag är glömde jag sladden till datorn hemma så den kommer dö närsom helst.

see u soon bitches !

ett till svar på en kommentar

2009-06-15 - 14:20:42
hur såg du den personen dö?:(

(för er som inte förstår så skrev jag en lista om vad jag hade gjort och inte gjort osv. då var det en fråga där de stog "sett någon dö"  och jag kryssade i den. )

jag har faktiskt sett någon dö, eller sett någon döende kanske man ska säga. det var hemskt eftersom det var en person som stog mej väldigt nära.  det var nemligen min farbror som jag såg. han var fullt frisk men ändå hade han bara rammlat ihop och fått något fel på hjärtat. Han rammlade ihop på jobbet där mamma också jobbat , och mammas chef ringde till mamma bara några minuter efter att han hade ramlat ihop. så jag och mamma åkte dit och det sista jag såg av honom vid liv var när ambulansen bar ut han i båren. jag kommer aldrig glömma hur han såg ut , jag kommer ihåg att jag stirrade in i hans ögon och kännde inte igen honom , han var alledes blå i ansiktet och hade blodsprängda ögon.

den 24 juni var det exakt 5 årsen han dog. Han var världens bästa farbror och brydde sej mer om sina nära än om sej själv , en otroligt fin person som alltid kommer stå mej nära. 

 
R.I.P. bästa farbror </3

falun today

2009-06-15 - 13:03:41
har nyss vaknat och ska snart hoppa in i duschen. ska åka ner till falun vid 4 och carro och josse ska nog med :) ska sitta och plugga matte hela kvällen eftersom jag ska göra prov imorgon. är faktiskt nervös , de hänger på mycket så ..

ska fortsätta svara på lite kommentarer efter att jag har duschat :)

söt josse ! <3 ily <3

parodi på pingu

2009-06-14 - 22:25:44
hahaha det var grymt längesen jag såg den här xD skrattar lika mycket nu som första gången jag såg den.

fråga om mitt hår

2009-06-14 - 21:38:38

Har du hårförlängning? och hur fixar du ditt hår?=)

ja jag har hårförlängning , annars har jag ganska kort hår. hade neranför brösten förut men sen fick jag nått cpryck och klippte mej super kort. efter de har jag haft hårförlängning nästan helatiden. 

jag gör faktiskt inget speciellt med mitt hår , ärligt talat så sköter jag inte mitt hår alls. jag är dålig på att använda produkter osv. på vardagarna går jag oftast med uppsatt i en knut. annars brukar jag antingen platta det och fluffa upp det lite och bara använda lite hårspray. eller så lockar jag det med en locktång eller med plattången. väldigt enkelt.

så det är sanningen bakom mitt hår :P


snart ska jag beställa mer löshår också , så då blir det ännu snyggare ;) just nu är det risigt och slitet så det behövs en liten refresh ;D

svar på en kommentar

2009-06-14 - 21:02:24

varför har ni idomin på läpparna?

ingen av oss tjejer som jag ungås med använder idomin på läpparna , jag äger inte ens någon sån. jag använder ljus läppstift/läppglans , ibland rosa , ibland beige. varför kan man inte få ha de man vill på läpparna ? eller smink överhuvetaget ? varför måste man bry sej om vad en random tjej som man inte känner och antagligen aldrig kommer träffa använder för smink? jag fattar inte vad det är för fel på folk. alla tycker olika, vissa tycker ljusa läppar är snyggt andra inte. samma sak som att vissa tycker det är snyggt att har röda läppar och andra inte. 

jag tycker det är fint att ha ljus läppar så kan inte jag få ha det då? jag skulle aldrig kommentera någon som har röda läppar även om jag inte tycker det är snygg eftersom att personen som använder det tycker antagligen att det är fint. alla tycker olika , det finns alltid nån som inte tycker som jag. och de respekterar jag , för man behöver faktiskt inte göra massa påhopp och skrvia saker som "fjortis" "äckel" osv.

hur kan man se på läpparna att man är fjortis ?




we like it ! aight ? ;D

home again

2009-06-14 - 13:59:53
nu är jag hemma igen och ska strax fixa lite wok och käka. ska kolla igenom lite gamla inlägg sen för jag vet att jag lovat att jag ska skriva om vissa skaer som jag nu glömt. Sen ska jag svar på lite frågor som jag har fått :)


förferre hos mej i torsdags :) fattas bara nadja :P
love you ! <3

illa illa

2009-06-14 - 11:24:09
nu när mina kompsiar till och med börjar säga att jag suger på att uppdatera så är det illa. jag veti net riktigt varför jag blivit så himla dålig , kan va för att det hänt så mycket runt om mej nu på senaste tiden , massvis med avslutningar , fester hit och dit , bakis sova , myskväll med familjen. ja listan kan göras lång. men nu äntligen känns det som att jag har lite mer tid.

I tordsdags var jag till carro och nadjas skolavslutning , sen drog jag carro och nadja upptill mej och lollo felicia och diddi kom typ en timme senare. vi satt och hade lite ballkongfest hos mej och sen skulle vi röra oss ut til resten av folket men jag kom inte långre än några meter för sen fick jag vända. eller carro fick vända mej.

fredag låg jag hemma och var bakis halva dagen , sen hade min bror skolavslutning så jag åkte med mamma och dom dit. sen blev det familje mys på kvällen med massa god mat osv :) och igår samma sak.

de va min helg de :) nu ska jag till mina kusiner för min morbra ska hjälpa mej lite med matten :) jag ska gå och göra ett prov i skolan på tisadag elftersom jag kuggade i matte , fixar jag G på provet har jag G i matten. så jag vill klara de här :P



jag och nadja i torsdags:) fler bilder kommer.

skolavslutningar hit och dit.

2009-06-11 - 16:53:17
ska börja fixa mej lite nu för ska på carros och lollos skolavslutning kl 7 :) sen får vi se vad kvällen bjuder på. ska troligtvis inte till min egen skolavslutning imorgon , men har inte bertämmt mej helt än. ska till skolan på tisdag för att göra ett matteprov eftersom jag har IG i matte. men fixar jag G på provet så får jag G i slutbetyg :) så det fixar jag. nej nu börjar tiden rulla iväg, kanske slänger in ett video inlägg sen.

puss

sjukt jävla arg just nu..

2009-06-10 - 21:24:37

kanske flyttar tillbaka till fagersta i sommar...

inte ens den här bilden får mej att le , och då är det illa..

ursh fy och blä !

2009-06-09 - 23:17:05
gud så dålig jag är på att uppdatera nu för tiden , jag har blivit riktigt tråkig faktiskt , eller tvärtom kanske ? det händer så mycket i litt liv just nu så hinner inte riktigt med att blogga. men nu är jag henne fram till torsdag så ska passa på att uppdatera nu när jag är ledig :)

lite bilder som jag missat att lägga in.



nu ska jag sova , natti natti !

alone again

2009-06-07 - 17:11:35
nu sitter jag här i min lilla lägenhet helt ensam igen. josse och carro åkte nyss hem och vi har haft en kulhelg tycker jag iaf :) lite cat fight , sömnlösa nätter och mycket skratt. ska ta det lite lugnt nu ocg njuta av tystnaden, längesen det var såhär tyst. Jessica åkte till spanien i går , avensjuuuuuuk som bara den , just nu ligger hon nog på stranden med en drink i handen, eller så står hon på bar bordet och sjunger "my name is inga , and i'm from sweden". haha, nu ska jag slå på en film tror jag och bara chilla , imorgon är det ju skola så måste vila upp mej lite efter helgen bravader.


ni kanske förstår nu varför vi har skrattat så mycket ? xD

fucking internet !

2009-06-03 - 16:47:31
det är så otroligt dryg när jag inte har nå intetnet hemma , kan inte blogga , kan inte kolla på bdb, facebook och allt annat jag brukar göra. utan jag sitter och pluggar satan och stirrar upp i taket. jätte kul !! -.-

sitter iaf just nu i skolan och sammlar lite fakta från internet om saker jag ska skriva om. eftersom jag inte kan göra det hemma får jag göra det nu när jag är i skolan.

i helgen får jag troligtvis tillbaka mitt internet för ska be carro och dom att ta med mitt mobila bredband som jag glömde i fagersta.

lägger upp lite bilder från helgen nu iaf :)

mina babes!

2009-06-02 - 13:32:57
gud så jag saknar mina babes ! som tur är ska jag förmodligen spendera tid med dom i helgen :)

love you girls ! <3


lollo&nadja <3
 

no internet !

2009-06-02 - 09:52:16

Sitter i skolan nu och har precis fått reda på mitt betyg jag fick på slutprovet i engelska som vi gjode igår :) fick G+ så det var helt okej.

mitt internet funkar inte hemma , så jag får passa på och blogga lite när jag är i skolan. igår var det en kort skoldag  vi käkade på kopparhatten sen hade vi eng prov och sen slutade vi.  sen gick jag jessica lina och mändi till geisha parken och tog en fika.



mysiga bilder från idag :)

RSS 2.0