livet är en fest!

2010-08-27 - 20:45:09
ska ta cykeln hem till nadja nu , där väntas fest! har tyvärr inge kort på kvällens outfit eller vad man nu kallar det , har inte tid med sånt trams! hehe eller försökte, men min webbcam är inte hightech nog. alledes för mörkt här!
får se imorgon om vi fått till nått kort från kvällen!

dags att slänga sej i säng!

2010-08-25 - 22:51:56
finslipar resten med designen imorgon , nu ser det någorlunda bra ut iaf.
ska ta och dejta kudden nu , är jätte trött! ska ställa klockan rätt tidigt imorgon så jag för en gångs skull kan komma i tid. imorse hade jag Bella som väckarklocka så då var jag tvungen att gå upp , men imorgon kommer jag vakna upp helt själv i min obekväma säng, ända är det så sjukt svårt att kliva upp , hur fan går de i hop?

nej nu jävlar!

2010-08-25 - 21:47:18
sitter här och skrattar åt min blogg, hur i helvete ser den ut ??! ska fixa det på momangen!

Hissen går inte alltid enda upp...

2010-08-25 - 17:37:29

satt nyss och tänkte " fyfan vad tråkigt jag har , vad i helvete kan jag göra!!??" som kom den smarta sidan fram lite , blogga? ja varför inte. har ju bloggat tidigare, men tröttnar så fort jag har annat att göra. så vi får se hur länge jag orkar hålla på denna gång.


som sagt , sitter hemma i min lilla ( och då menar jag lilla) lägenhet och klickar på uppdatera på facebook 2 ggr i minuten. tröttnade nu när jag läst varenda inlägg mina vänner gjort ca 4 ggr.


jaja, nog om hur tråkigt jag har. Lite roligare var det tidigare idag iaf, eller roligt och roligt...

Skulle åka upp med hissen i skolan då bella bestämmer sej för att trycka på nödstopp då hon ville vara så där snäll o gullig och åka ner och hämta våran lärare som inte hann in i hissen. dock är hissen ingen att lita på så  den bestämmde sej helt enkelt att stanna mitt mellan två våningar. och där fick vi sitta i en halvtimme innan nån kom och räddade oss. dramatisk dag , så nu är det Bella som kommer få hem räkningar från min terapi efter detta ! Ibland undrar jag hur tjejen lyckas jämt! men det har ju en charm de också ! :)


RSS 2.0