BACK TO BORLÄNGE!

2010-01-29 - 13:39:29

kom hem till fagersta igår eftersom jag hade läkartid tidigare idag. för en gång skull fick jag någolunda bra besked från läkaren denna gång, min astma är nästan borta =) bara förkylningsastma kvar! sköönt.

Om ca tio minuter ska jah och mamma ner mot stan och handla , sen vi 20 över 2 ska jag möta upp carro och då drar vi mot borlänge =) fösta gången carro kommer och hälsar på mej när jag bor i borlänge. kommer bli grymt kul! får se vad kvällen har att erbjuda , vi har inte riktigt bestämt oss än.

nu ska jag fara ! see ya later aligator !

me and babe ! <3

paradise !!

2010-01-26 - 22:01:01

riktigt kass update , iknow. har inte haft så mycket fritid de senaste dagarna.

ska bänka mej framför paradise hotell nu , updaterar efter de =)

lördags mys!

2010-01-23 - 23:25:12

sitter i soffan hemma hos mami nu och myser lite =) dock kollar dom på en film som jag inte är så jätte intresserad av. men man måste ju offra sej ibland =)

hela denna dagen har jag spenderat på kupolen , eller iaf mellan halv 11 och fyra. Stog ju som sagt med mitt företag där =) det gick bättre än förväntat så vi alla var jätte nöjda.

den här helgen kommer vara alkoholfri , som dom senaste 2 veckorna. det är faktiskt skönt att vakna upp på morgonen och inte känna sej råbakis. Dock kan jag inte säga att jag inte är avis på jessica bella och mändi som ska på 18 årsfest. men jag håller mej i skinnet medas dom vaknar upp imorgon och mår skit :P , utom bella då som är stark nog att avstå från akohol! =)

snodde lite bilder av mändi från igår när vi hade hand om idrottslektionen.

jag och bellis =)

jag och mändi =)


haha

klassen =)

julia in action =P

myskväll med jessica !

2010-01-22 - 21:44:44

Har inte blivit någon uppdatering fören nu , har inte varit på toppen humör precis.

Kvällen har jag spenderat med min lilla solstråle jessica och en flaska vin=) har haft jätte mysigt och min fredagskväll kunde inte sluta bättre , sitter här med ett leende på läpparna och det är tack vare jessica. Hon gör mej otroligt glad , hur ledsen eller arg jag kan vara. tack för att du finns där för mej hjärtat!  




vi kom även fram till att jessica ska förbli blond ... haha

vi gjorde en liten rolig video också , ska slänga upp den på bloggen imorgon ! :P
nu ska jag gå och sova , är jätte trött efter dagens händelser. Ska desutom upp tidigt imorgon för att ta mej till kupolen med vårat UF företag.

på tala om UF företag, vill ni checka in vad det är vi gör så gå in på http://thebagforyou.blogg.se/

kniven mot strupen

2010-01-21 - 22:16:19

sitter och kollar på kniven mot strupen nu, var ju tvungen eftersom att dom är i avesta, där jag hållit till lite då och då.

Efter skolan så drog jag och jessica och mötte bella på en mysig middag på pralin. Alltid lika mysigt med de tjejerna! efter kniven mot strupen ska jag ta och plugga lite engelska , och sen blir det en dejt med sängen ganska tidigt idag.

nej nu är min blogg tråkig , så ska hitta på nått kul nu. lite roligare update kommer soon!

GUD SÅ SEN JAG ÄR!!!!

2010-01-21 - 10:00:04

försov mej idag , så nu är jag skit sen till skolan , måste springa till bussen nu !


btw , jag har färgat håret svart ;) as nöjd!

nu funkar mitt internet !

2010-01-21 - 00:49:58

internet har inte funkat på hela veckan eftersom att jag är så smart att jag glömmer vad jag har för PIN kod till mitt mobila bredband. men nu har jag fått in PUK koden eftersom jag slog in pin koden för många gånger. bla bla bla..

iaf , så har varit hemma dom två senaste dagarn och varit sjuk , även om jag känner mej långt ifrån frisk ska jag släpa mej till skolan imorgon. Jag har två prov jag ska göra och en massa jobb med vårat företag. På lördag ska vi stå på kopolen från 11.00 - 16.00 för att sälja och marknadsföra företaget.

föresten, vet ni va? jag håller på att sluta röka , och otroligt nog går det bra ! kan dock inte säga att jag lagt av helt än.. började med att "sluta" i mådags och har rökt ungefär 4 cigg sen dess. är riktigt stolt över mej själv , även om jag inte slutat helt. Att gå från ett packet om dagen till en cigg om dagen tycker jag är ett väldigt stort steg. 

dax att sova nu , nattinatti! 

dax att dra sej tillbaka !

2010-01-17 - 17:00:44

jag ska strax ta bussen tillbaka till vardagen. Får hoppas att mitt internet funkar i borlänge nu. Annars får vi se när vi hörs ! smell you later !


gammal bild på moi ! saknar det där håret , alltså inte färgen , utan längden. det där var mitt riktiga , och nu har jag lixom... lite längre än axlarna.... kul. 

headern

2010-01-17 - 14:21:26

jag har satt upp en ny header nu, men den är endast tillfällig. håller på med den riktiga nu så den blir nog klar idag eller imorgon , det får vi se helt enkelt.

LOVE IT!

2010-01-17 - 13:07:02


<3

where are you...?

2010-01-17 - 01:41:43

Carro, en person som alltid stått mej närmast och varit min bästavän under alla 10 år som vi kännt varann . Hon har varit den person som jag ringt först när jag mått dåligt eller bara velat snacka massa skit. Hon var den som visste ALLT om mej , och den enda person jag litade på till 100%. En person jag var otroligt stolt över att kalla min bästavän. Sen jag började i skola i falun pratade vi i telefon minst en gång om dagen och umgicks konstant på helgerna.

Idag vet jag inte riktigt vart vi står... Vi umgås så gott som aldrig , pratar inte lika ofta i telefon och det känns som att vi inte pratar med varanndra på samma sätt som förut. vi berättar inte allt för varanndra längre. det är inte längre carro som är den första jag ringer när det är något, och det skrämmer mej. är rädd att vi ska växa ifrån varanndra, som vi alltid sakt att vi aldrig ska göra. det skrämmer mej nått så otroligt.

 Jag saknar min lilla solstråle , som alltid fick mej att må bra, oavsett vad som hade hänt. Känner mej tom och har en stor klump i halsen som bara vill brista ut i tårar.

Vill bara att allt ska vara som förut...









i really miss you...

byee

2010-01-16 - 17:35:46

ska börja packa ihop mina saker nu sen ska jag åka hem till pappa och käka och kolla på film med han och eddie =) få se vad jag hittar på sen. uppdaterar hos pappa !

bilder från nyår !

2010-01-16 - 17:32:46


sophie , nadja och sofie =)

sofie , josse , victor och joel =)

Kågas & Rasmus =)

lollo , jag sofie och jasmin

josse , jag, willes och sophie :)  

lollo , willes , josse , sophie och nadja =)

Rasmus och jag =)

ja då var det lördag...

2010-01-16 - 12:07:53

nyss vaknat , ska kolla på yttligare ett avsnitt av melrose place och sen ska jag ta och ringa josse eftersom vi ska dra och träna vid 1-2 tiden.

vad som händer ikväll har jag ingen aning om än, ganska vanligt i fagersta att det aldrig händer nått. jävligt torr stad om jag får vara ärlig. så det blir nog till att ha lite myskväll med min kära josse ist fär att partaya =)  
vad ska ni göra i kväll då? =)


jag och bästavän<3
är så glad att jag har dej, du är den som alltid finns där när jag behöver någon som mest , tack för det !<3

dagens curling bilder!

2010-01-16 - 01:18:54

nu ska jag ta och sova , är jätte trött och njuter av att jag vet att jag kan sova hur länge jag vill! ska ta på ett avsnitt av melrose place och sen blir det natti natti. Har börjat följt den serien och den är verkligen grymt bra! det blir många serier att hålla koll på nu , 90210 , one three hill , gossip girl , glee , greek och nu melrose place också. de e mina absolut favorit serier , så det kan jag tipsa om och ni inte sett nån av dom.


sötnosar =)

jessica jag sara och bella!
vi hade curling iskolan idag föresten , det var faktiskt ganska kul :P, men helvete vad svårt det är , det ser då betydligt lättare ut än vad det är. och dagens vurpa får jessica stå för, hon ramla så hårt att hjälmen sprack! Självklart stog jag och skratta , så nu blir det dålig karma för min del framöver...

hörs imorgon !

hemma i fagersta!

2010-01-15 - 19:41:55

nu är jag back in fagersta , ska ta och ringa josse eftersom att hon och jag ska hitta på nått idag =) förhoppningsvis. uppdaterar senare , när jag har nått att komma med.

tänkte dra igång igen!

2010-01-12 - 23:47:17

tänkte börja blogga sakta men säkert nu ! tänkte göra en liten lista på vad som hänt under tiden jag inte bloggat sen! men tar det sen.

Idag var jag iaf i skolan , var kvar med jessica och amanda på extra matten eftersom att jag har ett omprov att göra nästa vecka. Sen vid 7 tiden drog jag och jessica till cafet peace and love och satt där till 9 och myste lite :) Mändi är hemma hos mej nu och vi har nyss kollat på paradise hotel och nu ska vi kolla på CIS och bädda ner oss i sängen.


en bild på min lilla mändi hoe! :D

JAG LEVER!

2010-01-03 - 20:43:40

pratade med josse för en stund sen och hon berättade att tex. min lilla mändi hade gäsbloggat och varit lite orolig. så jag tänkte bara meddela att jag lever! jag har inte lyt datorn på 2 dagar, andledningen tänker jag inte skriva ut här , det är alledes för personligt.

iaf så har jag vart med josse dom senaste dagarna, det har verkligen varit skönt med hennes sällskap, hon kan få mej att glömma allt som gör ont och sånt som får en att må dåligt.

Nu är det bara 3 dagar kvar på lovet och jag känner att det är på tok för tidigt efter alla som hänt senaste veckan , vill bara krypa ner i sängen och gömma mej. nej nu ska jag inte låta depprimerad. och för alla er som ringt/smsat och inte fått nått svar så är det pågrund av att jag inte velat prata med något under dom 2 senaste dagarna. så sorry för det.

"MAN BLIR OROLIG"

2010-01-03 - 00:01:30
Hej alla läsare till min lilla stjärna adina! Jag sitter och klickar in på hennes blogg om och om igen för att se så att hon lever, hon svarar inte på sms,kommentarer and all that. Jag vill bara önska min bästa adina, gott nytt år & så vill jag att bruden ringer mig snarast samt kommer till borlänge lite tidigare än när vi börjar så att vi kan fixa lite i hennes lägenhet och bara mysa. Jag saknardig babe. Holla at me when you see this. Love from your mändi



where are you?

bläääääääääää

2010-01-01 - 13:43:39

vakna nu , somna halv 9 ... det blev riktigt odrägligt igår , för odrägligt. tar en paus från bloggen ett tag nu, behöver det.

RSS 2.0