Nyårsafton

2008-12-31 - 11:20:41

godmorgon allihopa.
jag ska snart ner på stan med mamma och sedan ska jag hem till carro för att fixa lite tills ikväll. det blir ingen tripp till falun för mej och carro utan vi stannar kvar i fagersta istället.

Nu är det ju så att mitt nyårslöfte är att sluta röka , och jag känner mej inte alls pepp för det. jag tycker att man borde tänka " jag klara det här" men jag tänker verkligen inte så .. sitter bara och tänker på massa ursäkter varför jag inte ska sluta. Jag tänker försöka  , men det är nog ingen som ska ha så höga förhoppningar på mej.

nu ska jag fixa i ordning mej lite , uppdaterar senare :)

ny stylad blogg

2008-12-30 - 21:01:48
har äntligen börjat fatta hur man fixa om bloggen :D inte sådär jätte snyggt kanske med det duger gått och väl . har även lagt in en ipod så det är bara att lyssna ;D. ett tips till er nybörjare är att gå in här finns super bra tips och förklaringar om hur man gör !

imorgon vid 11 tiden åker jag carro och sofie till falun :) blir till att fira nyår där. nu ska jag hoppa in i dushen och sen MÅSTE jag städa på rummet , det ser verkligen hemskt ut här.

kanske uppdaterar innan jag går och lägger mej .




en till bild från i lördags :)

helgen som har gått

2008-12-30 - 18:49:40
fredag: jag och lollo åkte till borlänge och shoppade lite sen var det planerat att vi skulle åka hem till mej i falun mej självklart var jag så klantig att jag glömde hemmanyckel i fagersta ! haha så vi åkte till avesta och så kom pappa dit med nyckel och sen åkte vi tillbaka till falun , så vi var hemma typ vid halv 10. sen gjorde vi oss redo för sängen men då kom min granne och knackade på och frågade om vi ville vara med och festa lite och det tackar vi ju aldrig nej till ;D. så vi tog våra vin flarror och gick dit , riktigt trevligt faktiskt :)

lördag: vaknade och drog ut på stan för en lite shopping runda , köpte två parfymer ( en till mej och en till carro i förtidspresent), en bh , två par trosor, smink och en party topp. sen drog vi hem till mej igen och började städa och laga mat. sen kom carro oxå. sen fixade vi i ordning oss och lite senare kom det lite folk och festade natten lång.

söndag : lollo åkte hem och jag och carro drog och käkade pizza. sen kom A och A och kollade på film med oss.sen hände det inte så mkt mer.

Måndag: jag och carro drog hem till fagersta vid 4 tiden sen åkte vi hem till carro pappa och spelade xbox360 och fjantade lite. sen somnade vi inte fören 7 PÅ MORGONEN! haha vi har verkligen vänt på dygnet....

här kommer lite bilder från i helgen oxå :) 


 





PARTY!!

2008-12-28 - 03:13:36


gammal bild :) orkar inte skriva nått just nu så uppdaterar imorgon

juldagen

2008-12-25 - 14:29:26
min morgon började med att jag steg upp klockan 9 och åt frukost och glodde på tvn ett tag. sen tog jag och mamma en promenad ner till västanfors och solade . nu sitter jag på mitt rum och känner mej fortfarande helt död efter maten från i går. Resten av familjen sitter och spelar monopol som jag värkligen inte orkar vara med på. om ett tag ska jag dra till carro & lollo sen blir det till att sova där och imorgon drar vi på mellandagsrea ;D

hoooooooooooj!

GOD JUL

2008-12-24 - 20:47:25
vaknade 9 i morse av att min lillasyster ropade i mitt öra , " ADINAAAAA vakna , det är julafton!" . Så jag steg upp och började fixa i ordning mej , sen kom släkten och vi åt god mat och spelade lite spel. och sen blev det jul klappar såklart :) och nu är jag helt slut av all mat jag ätit så skulle kunna somna nu faktiskt, men det får jag tydligen inte för min syster som kommer in varannan sekund och skriker på mej.

Jag är grymt taggad för mellandagsrean, ska shoppa för hela slanten ! sen måste jag verkligen hitta en nyårsklänning för det börjar bli lite kris nu. Jag är inte riktigt säker på vad som händer på nyår , det ändras lite från dag till dag men jag känner på mej att det kommer bli grymt kul vad jag än gör :D





tjejkväll

2008-12-18 - 18:58:38
igår sov jag hemma hos carro med lollo sofie och carro såklart :) vi drog ut och åkte fyrhjuling , och gud så kul vi hade. vi knöt fast en bobb efter fyrhjulingen och kan ju säga att jag ramlade ett stort antal gånger så alla min kläder vart full med lera.

imorgon åker jag troligtvis till sthlm med min kära lollo :) kulkul . har inget mer att säga så vi avrundar här ;D



Jag älskar dig !

bilder från i fredags

2008-12-17 - 17:16:39
tack alla för en kul kväll :)


















hinner inte ladda upp nå fler nu , ska hem till carro och ha tjejkväll med henne och sofie :)
uppdaterar imorgon.

gratis linser för bloggare

2008-12-15 - 12:04:00
gå in på www.fargadelinser.com så kan man få ett par färgade linser utan styrka, helt gratis! :D du måste ha bloggat i minst 2 månader för att kunna få dom.


morgondagen

2008-12-11 - 19:12:27
jag är otroligt pepp inför morgondagen , fy vad kul det ska bli ! :D Det kommer bli fullt upp för mej imorgon så kommer inte kunna blogga på hela dagen , men på lördag dyker det upp bilder m.m.

tänkte ladda upp lite bilder som är från lite olika helger , enjoy :)





nej nu orkar jag inte lägga ut nu fler xD

RÖÖJ!

2008-12-10 - 23:53:14
okej , nu var det vääääldigt längesen jag skrev nått här i bloggen. Den har varit sjukt mkt med skolan så har inte haft tid. men nu närmar sej jullovet och jag ska börja uppdatera oftare :)

Igår fyllde jag år fast det känndes absolut inte som de, att sitta hemma i sin ensamhet kanske inte är det roligaste man kan göra på sin födelsedag, men fick iaf många gulliga grattis sms:) Min födelsedag firas med röj på fredag , gud så jag ser framimot de :) fast synd bara att jessica och co. inte kommer :(

imorgon far jag hem till fagersta och har massor att göra inför fredag ,carro ska komma hem till mej för att hjälpa mej lite, är hon inte för söt ? 

nej, nu ska jag ta min kvälls cigg och sen ska jag sova. seeeeeeeees :D 
RSS 2.0