städa !

2009-03-30 - 13:58:56
just nu håller jag och carro på och städar min katastrofala lägenhet, gymt skitit det är , men det fixar vvi ;) senare blir det till att bara ta det lugn och kanske glo på nån film :) ska ladda upp bilder från helgen senare.


ily<33

blä på söndag

2009-03-29 - 23:30:03

är kvar ifagersta , åker kl 8 imorgon bitti så kommer typ 1-2 timmar försent til skolan. carro ska oxå med :) vilket jag är riktigt glad för :D , alltid lika kul att ha min lilla sötnos hos mej.

det har inte blivit nå mycket bloggandes idag , och anledningen till det är helt enkelt att jag inte gjort ett piss idag. nu ska jag packa det sista sen ska jag sova :)



först ett snabbt samtal till min baby !  ;D

god morgon

2009-03-29 - 10:53:59
vaknade nyss och ska snart ta mej lite frukost. idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt , sen vid 6tiden åker jag tillbaka till falun. tycker helgerna går alledes för snabbt, men som tur är det ju påsklov snart :) och då kommer förhoppningsvis mina sötnosar hit :) <3

godnatt

2009-03-29 - 00:56:13


nu väntar sängen på mej, natti natti :)

sjukling

2009-03-28 - 22:47:23
riktigt dålig uppdatering frän min sida , igår krånglade internet och idag har jag bara varit hemma och sovit , har inte mått nå bra alls. har varit kokhet och haft svårt att andas, det kan vara köttels feber men får hoppas att det bara är en vanlig förkylning.

igår drog jag först hem till carro så färgade vi håret , yes , carro i going blonde to ;)  sen drog vi till sandra (carros syster) och drack. blev lite för mycket för mej så jag spårade lite i slutet. bilder kommer sen.

imorgon ska jag klippa mej och sy i mitt löshår, sköt att slippa  clipsen , riktigt dryg om man frågar mej.


nu ska jag försöka plugga lite nu när jag ändå känner mej lite bättre.

fredag !

2009-03-27 - 07:56:48
äntligen fredag ! :D ska pallra mej till skolan nu.

one day left

2009-03-26 - 22:31:53
bara en dag kvar sen får jag åka hem till fagersta och träffa min käre mor och mina vänner !

just nu sitter jag och töntar lite på msn med carro , vilket vi alltid gör på msn.

så här brukar våra konversationer se ut xD


nu ska jag packa lite tills imorgon , kanske slänger in ett till inlägg senare :)

Älska torsdagar !

2009-03-26 - 19:04:20
torsdagar är min favorit vardag, vi har jätte slappt i skolan och så vet man att det bara är en dag kvar tills helgen ;D idag i skolan har vi ritat upp kläder från 1900-1950 talet. sen kom jag hem från skolan och somnade som vanligt xD men vaknade inte nå sent denna gång iaf . så nu ska jag passa på att plugga lite svenska medans jag ändå har humöret på topp :)

bilder och en video från idag:)

så här ser mitt hår ut just nu då, som ni ser behövs det färgas en gång till.


KATTEN !:D






haha vad söta vi är , och jag är grymt hes.

håret

2009-03-25 - 23:25:07

så här ser håret ut just nu , en gång till så blir det nog super !

nu ska jag försöka sova , natti natti !

fixat&klart

2009-03-25 - 21:43:35

klar med att färga håret men väntar bara på att det ska torka, min hårfön är nämligen i fagersta så det måste självtorka. har fixat klart löshåret med clips och allt oxå :)   nu fattas bara lite plugg och en kopp choklad så har dagen vart riktigt bra :)

lägger in en bild så fort mitt hår har torkat :)

lyckat !

2009-03-25 - 16:03:48
kom precis hem från masmästarn och det gick oväntat bra faktiskt :) och jag får bo kvar , men tyvärr är det slut med alla fest här i min lägenhet , eller iaf på ett bra tag.

nu ska jag färga håret och se om det blir bra denna gång ;) har köpt löshår nu oxå så det är klart. sen kommer min sötnos nadja hit över dagen :) ska bjuda henne på lite mat ;) fast det vet hon inte än. 

uppdaterar efter att jag har färgat håret , så får ni veta om jag har nå hår kvar på huvet ;D

natti natti

2009-03-24 - 23:17:42
som vanligt blev min planerade vilostund till en 5 timmars sovning ist.
på fredag när jag kommer till fagersta har jag massor att göra , ska söka sommarjobb lite överallt och sen ska mamma ringa gymnos som är gymnastikföreningen här i falun. Carro och lollo ska också börja där tror jag. Har inte tränat gymnastik på typ ett år så det ska bli otroligt skön att komma igång igen:) Ska nog spara färgningen till på fredag oxå , så mitt hår får vila lite.



nu ska jag så på en film och förhoppningsvis somna sen. först ska jag ringa carro och ta en godnatt cigg med henne , som vi alltid gör :)

krokiskiss

2009-03-24 - 16:06:08
kom nyss hem från skolan , eller från arenan egentligen. vi var där och målade av en kroki modell. det var faktiskt kul, jag tycker att det är kul och skissa och inte rita så nogrant, och det var precis så vi skulle göra.

och nu ska jag slå på en film och slappa lite , sen måste jag dra till affären , helt tomt i mitt kylskåp. ordagrant!
och hårfärg ska jag också kika efter , det var totalt slut på ica både lördags och söndags. tror det är många som blir blondiner nu mot våren/sommaren. längtar tills mitt hår blir klart , för då kommer det krylla med kort här sen , just nu ser jag ut som fan själv i håret.


mannen i mitt liv ! fast har ett par till oxå , men han ligger på första plats just nu ;)

matteläraren hatar oss.

2009-03-24 - 13:13:43
den här dagen har bara vart fylld med skratt med jessica , först tog hon min lur och skrev en massa olämpliga saker till folk , och jag dampa sönder. sen har vi matte nu och vi har inga matteböcker här i skolan så vår matte lärare har skrikit lite på oss och ordagrant sagt att vi är värdelösa xD

matteläraren - om vi säger så här, hur stor är sanoliken att ni får godkänt i matte?
jessica- 0,5 ?
matteläraren - öhhm, negativt.

haha , gubbjäveln hatar oss verkligen xD

godmorgon

2009-03-24 - 07:48:53
vaknade för ett tagsen och känner bara att jag har lust och slänga mej i sängen och somna om.

iskolan idag ska vi ha kroki, som jag pratatde om tidigare. men målar av en naken person. kan tänka mej att min klass inte kommer kunna hålla sej för skratt xD.


saknar dej lollo <3

<3

2009-03-23 - 22:43:50

mom , i need you right now </3
saknar dej otroligt mycket. börjar seriöst fundera på att flytta hem...

fagersta

2009-03-23 - 20:50:32
rensning bland kompisarna.

Saknar faktiskt fagersta , eller inte själva staden utan några personen där bara. Mest av allt saknar jag mamma & pappa. Sen är ju mina närmaste vänner ofta här i falun så dom ser jag ju lite då och då iaf. Och har kommit på nu på senaste tiden att det inte är många alls som jag verkligen "behöver" därifrån.

Har fått reda på att dom flesta jag trodde var mina närmaste kompisar inte alls är nå bra kompisar. men gissa vad? jag bryr mej inte längre, jag har redan världens bästa vänner både här i falun och i fagersta så jag behöver inte er. Känns som att flytten till falun verkligen hjälpte mej att "rensa" bland mina kompisar. Jag tänker skita i att höra av mej till dom jag känner inte är mina riktiga kompisar.
 
Carro är den jag alltid vet bryr sej och hon är verkligen min bästavän . Hon slår allt och alla med hästlängder. Hon har funnits där sen 9-10 år tillbaka och vi har alltid vart lika tajta. Hon är bäst i världen och för er som inte känner henne tycker jag synd om. Hon är verkligen guldvärd. Jag älskar dig Caroline Pettersson.

och till er som ständigt måste snacka skit  ,

You bitches are false , false and even more false.

måndag

2009-03-23 - 15:41:26
fick nyss ett samtal från masmästarn( dom som äger lägenheterna här) och inget glatt ett, ska på möte där  på tisdag, pga mina vild fester och saker som förstörts , suck. aja, jag skulle seriöst inte bry mej om jag blev utslängd , men däremot tycker jag synd om mamma och pappa ifall jag skulle bli de. får se hur det går.

nu ska jag försöka plugga lite innan jag kommer får ett aggresivt samtal från mamma.

dålig uppdatering

2009-03-22 - 23:08:03
har varit jätte dålig på att uppdatera denna veckan, kan ha med att göra att nadja och carro har varit här och jag har velat spendera så mycket tid jag kan med mina små älsklingar! Det känns bara så bra när dom är här , dom får mej att må bra.
jag har inte riktigt haft tid och sätta mej ner och skriva , har haft mycket i huvet denna vecka. men imorgon är det måndag och då kommer man in i vardagen och mitt bloggandes blir förhoppningsvis bättre. plus att jag har så positiva och glada klasskompisar som alltid får mitt humör på topp! :)

gårdagen var kul , det kom fullt med folk hit bla. berat , anton, sabina, susanna, ako och massa fler. blev lite musik och krök. bilder lägger jag in imorgon, för nu ska jag umgås med mina sötnosar för imorgon åker dom hem:( <3


carro har aven tatuerat sej , grymt snygg tycker jag !! :)

love<3

2009-03-21 - 18:54:53


fest

2009-03-21 - 17:50:50
idag blir det praty :) jag och nadja ska dra till ica snart, och carro ska röja undan lite här i min svinstia :P ska även färga håret igen. har inte uppdaterat så mycket den här veckan eftersom det inte har hänt nå mycket.

ilte bilder från veckan här iaf :)

nadja på bussen till donken

nadja och carro :)

irri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-20 - 23:49:01

denna dagen har varit lika bra som en påse kattskit! endå höjdpunkten var donken, sen har den bara sugit K*K!
- försov mej i morse
- ciggen är slut(!!!!!!!!!!!)
- fast i falun , vilket betyder att hela helgen är förstörd!

nu ska jag sova och se om mina agritioner försvinner , fast tror nog det blir värre imorgon då jag ska spendera mest tid på en bussjävel.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadja Olsen

2009-03-19 - 21:25:45



Du är bäst gumman , du betyder ortoligt mycket för mej.

JAG ÄLSKAR DIG! <3

pic from school

2009-03-19 - 20:40:47



och för er som är nyfikna , så här ser mitt hår ut just nu , GULT!

men imorgon blir det ändring på de ;D

film&godis

2009-03-19 - 18:29:05
nu ska jag och nadja(miss X) kolla på film. kunde tyvärr inte
skriva nadjas riktiga namn tidigare och kan inte säga andledningen till det , TOP SECRET!

och höll nästan på att glömma , i höst ska jag och min italienska grupp på språkresa till ITALIEN ;D fyfan vad jag ser fram i mot de !

och imorgon blir det till att åka till fagersta(!!) har inte vart där på tre veckor nu så ska bli jätte kul och träffa min familj , saknar dom , speciellt mamma & pappa ! <3

blir nog inge fler inlägg idag , nadja åker hem imorgon så ska passa på och umgås med min sötnos nu :)

PUSS!

fullt ös!

2009-03-19 - 14:52:17
har haft fullt upp iskolan nu , först var vi på dalamuseet och kollade lite på gammla folkdräkter. sen har vi haft mode och skissat lite på ett mönstar vi ska trycka på en tröja sen :)  Och nu har jag och bella suttit och gjort slutprov på datakunskapen, vi är såååå duktiga :P Och nu när jag är klart ska jag dra hem och städa ;)

:)

2009-03-19 - 01:57:03

JAGÄLSKARDIGBABE! <3



GODNATT nu väntar sängen !

stan med X

2009-03-18 - 17:21:17
jag och X har varit på stan och kikat runt lite :) och nu sitter jag med blond hårfärg i håret och hoppas att det blir bra :)

angående om vad jag ska göra i höst skriver jag snart, efter att jag är klar med håret så kommer det ;)

och även en bild på min nya blonda hår kommer oxå :) , om det ens blir blondt xD


SNYGGG!!!!

GLAD!!

2009-03-18 - 12:55:07
gissa vart jag ska i höst då:D!?


idag blir jag blond föresten :)

Miss X

2009-03-17 - 21:00:05
nu sitter jag här med miss X ;D vi käkar müsli. ska strax slå på en film.

GODNATT!!!! för nu ska jag va social med min sötnos miss X  :) <3

svar på kommentar

2009-03-17 - 19:04:17
lovisa om fredags/lördags:
hur lyckas du hålla så bra kontakt med alla dina kompisar från fagersta? typ alla jag känner som har flyttat har knappt nån kontakt med deras gammla vänner längre.

svar: Ärligtalat har jag faktiskt inte så mycket kontakt med dom flesta kompisar jag umgicks med när jag bodde ifagersta. Dom jag fortfarande har kontakt med är carro lollo julia sofie nadja och diddi. men det är bara carro som jag känner att jag har bra kontakt med. dom andra pratar jag bara med lite då och då.

hur jag och carro fortfarande har som bra kontakt är pga att vi pratar i telefon MINST en gång per dag , och då kan det bara vara några korta samlat så man vet att den andre lever, sen på kvällarna brukar vi prata lite längre. sen träffas vi så ofta vi kan och självklart saknar jag henne på veckodagarna men då blir det extra roligt att ses sen :)

sen som jag har nämt i bloggen förut att jag är grymt besviken på vissa kompisar har nästan gått över nu. Känns mer som att det kanske var lika bra för då fick jag se vilka som verkligen är mina kompisar. Bara jag har mina bästa vänner så är jag glad :) plus att jag har super bra kompisar här uppe i falun oxå :) så jag klarar mej nog.


carro & jag
den absolut bästa kompisen som finns!

Herregud säger jag bara ..

2009-03-17 - 17:03:40



När jag var nio år visste jag inte ens vad sex var , man kan ju undra vart världen är påväg. Det förvånar mej inte om det skulle var "normalt" med massa gravida 8 åringar och några år.

ni kan läsa artikeln här

mätt i magen

2009-03-17 - 16:48:46
är hemma nu och har här precis ätit mat , riktigt mätt nu , har inte varit det på länge. Jag hatar att köpa mat så har nästan aldrig nå mat hemma.  Nu ska jag ta på en film och vila lite. sen om jag inte gör som jag burkar(somna och vakna runt 12) så ska jag försöka hinna med att plugga lite :)

Stek bild från idag :)

Bella & jessica

skolan

2009-03-17 - 13:31:53
sitter i skolan och har matte , fast jag gör allt annat än att pluggar matte. Borde egentligen plugga men har annat på huvet nu så kan inte konsentrera mej på nått ... snart ska vi iaf har krikikurs, när man ritar av en naken person. jag kommer inte kunna hålla mej för skratt , jag är lite töntig xD

nu börjar vi , måste dra !

seg dag

2009-03-16 - 18:46:35

jag  har skjutit upp på saker hela dagen , men nu ska jag släpa mej själv till ica och handla. sen kommer amanda hit och vi ska plugga lite och sen har hon lovat att hon ska säga till min granne på skarpen om han fortsätter dunka musik xD haha jag är en liten fegis som inte säger till själv men han är lite läskig tycker jag.

nej nu ska jag ta mej i kragen och gå till affären.


tuff mändi & fegis adina

måndag

2009-03-16 - 17:45:08
denna dagen har jag bara sovit , sovit och sovit lite mer. har vart så grymt trött efter att min granne höll mej vaken hela natten. fyfan för han. nu ska jag ner på stan och köpa mej nått att äta , annars dör jag nog av svält.

godnatt

2009-03-15 - 21:54:39

bilder från borlänge

2009-03-15 - 20:55:41
träffade först på jessica, carro & denice. sen käkade vi på donken och sen träffade vi amanda och hon jag och jessica gick till weynes och tog en kaffe/smoohtie. sen gick vi på en liten promenad och satt oss vid en parkbänk och stekte lite och snackade lite om allt mellan himmel & jord. sen drog jessica hem och jag och mändi till bion för hon och hennes pappa skulle kika på bio :) sen tog jag bussen hem och nu har jag bara suttit och giddrat i tele hela kvällen.



steeek in the sun ;D

JAG HATAR MIN GRANNE!!

2009-03-15 - 19:35:07
min jävla hårdrockare till granne spelar jätte hög musik och jag blir galen!!!!!!!! drygaste är att det är sjukt dålig musik.
nej nu ska han få smaka på sin egna medicin, jag ska dunka RNB!

fredags/lördags

2009-03-15 - 19:31:21
jadu , helsjuk kväll var det. började med att jag carro & julia var här och fixade oss, sen gick carro & julia och mötte amanda på stan sen kom dom hit :) sen skulle även ett gäng avestabor komma och förfesta med oss men dom gick vilse så dom kom till efterfesten ist. det var väll lite segt ibörjan men man kan ju säga att amanda var den som livade upp stämmningen ;D sen hade vi 4 lite snack om olika saker som hänt här i livet , blev lite snyft och tårar men sen körde vi igång med jag har aldrig och då blev humören på topp igen :) sen vid 1 tiden kom joel & alexander hit och vi körde lite olika kort spel osv. och vid 2 kom 3 till avestabor och roro , nick , ako och walle. Grymt trångt här i min lilla "etta". vid 6-7 tiden började folk decka , eller inte alexander som redan hade deckat vid 2 xD. sen blev folk osociala så jag joel och julia drog ner till gemensamma vardagsrummet och körde straffpoker. sen drog vi upp och vi somnade typ vid 8 och vaknade igen vid 12. då var det bara jag joel carro roro och julia kvar här. sen drog några upp till donken och käkade.

vem/vika...
deckade först?
pissade på en dörrmatta?
ramlade in i köket och rivde allt där?
hade sex?
fick en hitler mustage?


jadu , jag vet iaf svaren på alla frågorna;)

och här kommer bilderna !


jag& carro

julia & carro

jag & julia

hoho ^^

carro min sötis ! :) <3

jag

mändi och emelie :P

Again ! ;D

mändi & carro

jag&mändi:)

jag & carro

jag & carro

jag & carro

haha , urch ^^

bästavän<3

folk everywhere!

carro & roro , grymt söta !

mot borlänge

2009-03-15 - 12:00:57

godmorgon
nu ska jag fixa mej lite sen åker jag till jessica i borlänge.
när jag kommer hem ska jag skriva en liten sammanfattning om fredagen och så kommer det massa bilder osv.



byee!

listen to your heart

2009-03-15 - 02:37:01
pratade med carro nyss och jag började nynna på n låt som jag inte hört på åratal , nemligen denna! Det är absolut den finaste låten som finns. vet ni nå fler liknande låtar som är bra :) ?



I know there's something in the wake of your smile
I get a notion from the look in your eyes, yeah
you've built a love but that love falls apart
your little piece of heaven turns too dark

listen to your heart
when he's calling for you
listen to your heart
there's nothing else you can do
I don't know where you're going
and I don't know why
but listen to your heart
before you tell him goodbye

sometimes you wonder if this fight is worthwhile
the precious moments are all lost in the tide, yeah
they're swept away and nothing is what is seems
the feeling of belonging to your dreams

listen to your heart
when he's calling for you
listen to your heart
there's nothing else you can do
I don't know where you're going
and I don't know why
but listen to your heart
before you tell him goodbye

and there are voices
that want to be heard
so much to mention
but you can't find the words
the scent of magic
the beauty that's been
when love was wilder than the wind

listen to your heart
when he's calling for you
listen to your heart
there's nothing else you can do
I don't know where you're going
and I don't know why
but listen to your heart
before you tell him goodbye

Listen to your heart....mm..mmm

I don't know where you're going
and I don't know why
but listen to your heart
before you tell him goodbye

babysitter wanted

2009-03-15 - 00:30:08
skulle ta på en film som heter babysitter wanted och trodde dt var en komedi, men tydligen var det en skräckis så jag vågade inte kolla på den själv ^^. ist somnade jag och herregud vad skömt det känns nu ! alla bakfylla och ont i magen har försvunnit så nu är jag på topp !:P

Ivanliga fall hatar jag att vara själv, jag är i ständigt behov av att var med nån/ prata med nån. men idag känns det otroligt skön att bara vara själv. har ju umåtts med folk dygnet runt i lite mindre än en vecka så.


vart att se ?

myskväll

2009-03-14 - 18:55:41
nu har carro och julia åkt hem och jag ska ta lite tid för mej själv nu och slå på en film och bara ha lite mysigt för mej själv. gårdagens bilder kommer upp senare :)

världens bästa carro!

party i skolan

2009-03-14 - 16:06:09
jag älskar min klass ! världen bästa enligt mej. alla är galan och man har garanterar nästan aldrig tråkigt!
här är lite bevis på de ;D enjoy!




kommentarer om våra "fjortisläppar"

2009-03-14 - 15:42:26
Lissan  om bilder från tisdags:
Vad är grejen med att sminka läpparna med foundation? Eller vad det nu är???

Anonym om bilder från tisdags:
haha vad fan har ni på läpparna? ska det vara läppstift eller? ser ut som ni blivit brännskadade och blivit tvungna att lägga på sju lager med helosan-salva eller nåt. haha.

Anonym om Falun:
Även dina blonda läppar, haha?

andledningen till att jag har LITE foundation på läpparna är bara för att jag tycker att det är snyggt att ha läpparna lite ljusare än huden. och bilderna på mej och carro överdrev vi med flit, vilket borde märkas om man inte är helt dum i huvudet;)


hiss eller diss? vad tycker ni?
själv tycker jag det är sjuk fult när man ser tjejer på stan med läppar som dessa. skäms man inte ? och nej , jag går INTE ut så!

Förberedningar

2009-03-13 - 15:34:40
ska börja röja undan för party nu och carro & julia är på ica oc andlar drick osv. lite videos och bilder från idag kommer upp senare , och det kan ni bar ainte missa ! :P

skolan

2009-03-13 - 12:01:20

dagen började med att jag försov mej, men hann till skolan itid ändå. först hade vi två prov oc sen drog vi på lunch och nu sitter jag här och väntar på att ett till prov ska börja oc denna gången är det muntligt på engelska. sen efter skolan ska jag hem oc fixa iordning lägeneten lite oc sen kommer carro julia och pappa upp till mej :)  pappa ska skjusa dom för ham ska komma min mina högtalare och madrasser. jag är varldens bästa pappa ! :)

bilder från tisdags

2009-03-13 - 01:22:16

plugg&musik

2009-03-12 - 15:29:34
har suttit och pluggat&städat hela morgonen så nu ska jag ta en paus och kolla på en film.

här är lite bra låtar som jag ska pumpa imorgon :P
 


 





och en bild på snyggingen E6 från G's to gent's. Grr ;D

god morgon

2009-03-12 - 09:19:47


saknar mitt långa hår :(

längtar tills på fredag

2009-03-11 - 23:53:41

skulle vila lite vid 5 tiden men det blev lite förlänge, vaknade halv 12 och fick lite panik , trodde jag skulle hinna med att plugga lite men icke sa nicke. har pratat lite med carro nu också om på fredag och sånt , kommer vara fullt hus här sen.

imorgon ska jag plugga satan , för har massa prov på fredag eftersom det är sista dagen på projektveckorna. Så håll tummarna för mej att det grå bra :)

nu blev det helt plötsligt kallt , så ska lägga mej under täcket och ta på en dålig film så jag somnar. xD

natti natti !


HOHO!

irriterad

2009-03-11 - 15:33:27
sjuk irriterad just nu , inte på nån person utan för att allt känns skit just ju. när jag kom hem uptäckte jag att mina högtalare var paj , kontakten var typ av , en bit sitter kvar i datorn så jag kan inte ha nå högtalare/hörlurar alls nu, och värst är att jag ska festa här på fredag UTAN musik då? ALDRIG!!!!!! sen är min soffa sönder oxå, och hela lägenheten ser ut som en svinstia och jag har inte ork att städa nu. bajsdag , verkligen.

i skolan

2009-03-11 - 14:08:56
sitter i skolan nu och skriver dikter till svenskan.
här är en video på när våran klass härjar i hissen , HAHA !

mys med tjejerna

2009-03-11 - 11:14:06

blev ingen uppdatering igår för det var fullt upp i skolan och efter skolan ville jag bar mysa med mina tjejor innia dom åker hem.

iskolan höll vi på med våra dockor som vi skulle styla och här är lite bilder.

lina och jessica

PUSH IT UP BITCH!! ;D

amanda jassica och lina :)

jessica ;D

våran docka

bella klämde på sej nån jätte liten tröja ;D

o hon fick på sej den ! :P

felica och julia :)

haha deras kläder var för litet/stort för dockan så julia ick var provdockan ist :P

sen efter skolan mötte julia och carro upp mej på stan och så tog vi en fika på pralin , smaskens ;P sen drog vi hem fixade oss (i onödan) , sen hade vi så tråkigt så vi drog ner på stan oh töntade oss lite, mycket skratt !
kommer en video senare idag oxå, nu måste jag gå till skolan , försov mej ganska mycket idag.

the old gang!

2009-03-10 - 00:46:12

kvällen var sådär , mycket skratt iaf. lite bilder kommer imorgon men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. känner mej lite småkraslig men jag måste till skolan annars stryper jessica mejxD


"gammla gänget" det var typ alltid vi 5 , men tyvärr är det inte så längre ..
godnatt !

carro&julia

2009-03-09 - 16:37:35
nu ska jag gå och möta upp mina tjejor :)

carro jag och julia :)
love you girls!

Syster

2009-03-09 - 15:21:16
jag saknar min syster moa otroligt mycket :( , har inte träffat henne sen halloween. får hoppas att hon kommer snart :)
iloveyou<3

veckans...

2009-03-09 - 15:13:41
...Film
never back down
jag har sett den några gånger och jag älskar den verkligen! sen är det du 2 skit snygga killar med oxå ;)
 


...Låt
rebelution-feeling alright

fick höra den av carro och nu är jag fast! riktigt skön låt :)

...Bild


HAHAHA , Den här bilden är as gammal , den är nog från 2007 tror jag. skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Det är jag och min kompis emilia på bilden, vi var råpackade och skulle cykla hem. slutade inte vackert. jag skulle skjusa henne på pakethållaren och så när vi var i en nerförbacken så fick jag vell för mej att jag jag skulle kolla bak och då körde jag på trottoarkanten så vi flög flera meter fram typ. slutade med att jag kom hem med båda min knän helt uppskrapade och det såg ut som två blodiga köttklumpar. Saknar desutom emilia väldigt mycket :/ , har inte träffat/umgåtts med henne på jätte länge. hon har en lite bebis nu som heter elias :) ursöt ! 

dalateatern

2009-03-09 - 12:14:06
har precis kommit från lunchen och nu är jag hemma , ska plugga sten hårt nu innan carro & julia kommer. Dom kommer runt 4 nån gång och då ska jag möta upp dom på stan och sen ska vi handla  lite och så:)

måste köpas:
fondation
brun utan sol
hårfärg (blond)
mat


jessica


bella & amanda

amanda & bella

bella & emil

haha xD

jessica jag lina och amanda

jessica jag & amanda

lina jessica och amanda med jätte snoppen

den var väldigt poppis bland tjejerna i klassen :P

bella var mest förtjust i pungkulorna xD

amanda med sin jätte kuk :O

och jessica funderar på att byta till bygg. ;D

skolan

2009-03-09 - 10:50:29
sitter i skolan nu och på morgonen var vi till dalateatern och kollade efter kläder från 1900-1950 talet. vi ska klä en docka så vi var och letade på kläder som vi ska ha på dockan sen :) nu har vi svenska och ska skriva massa dikter , ingenting för mej precis. Han jätte dålig fantasi så ddet går inte så bra för mej. nu ska jag fortsätta leka poet.

god morgon

2009-03-09 - 07:54:18
god morgon alla :) sitter och fixar i ordning mej nu och ska snart dra till skolan.


the rocker som jag såg i går var riktigt bra :) sen kunde jag inte somna så jag slog på en till film som hette asylum, sjuk film , den sög ***. den var bara allmänt äcklig.

the rocker

2009-03-08 - 22:52:44
nu ska jag titta på The Rocker sen blir det till att sova, om jag kan , min horgranne dunkar musik och väggarna är lika tunna som löv. aja , jag ska ge igen i helgen. Då jävlar blir det både för och efter fest här !


god natt !

vilken hårfärg?

2009-03-08 - 22:20:48

precis när jag blev klar med designen så var jag ju självklart tvungen att fucka söder den totalt !  så nu får ni nöja er med den här så länge.

vilken hårfärg tycker ni jag ska ha?

guldblondt

mörkbrunt

ultrablondt

mörkbrunt med guldblonda slingor (som jag har nu)

fixar designen

2009-03-08 - 19:36:56
jag håller på och fixar designen nu så det kanske ser lite konstigt ut nån timme nu.

fixar designen

2009-03-08 - 19:36:35
jag håller på och fixar designen nu så det kanske ser lite konstigt ut nån timme nu.

Den rätte till rosing

2009-03-08 - 18:44:54
jag och carro drog och käkade pizza på maestro sen gick carro till tåget och jag gick hem. Och nu sitter jag och kollar lite på den rätte till rosing. och Hugo är GRYMT snygg !!!! fyfan , det är nog därför jag sitter och glor på det här patetiska tv programmet. ska nog sätta mej och plugga lite snart och sen ska jag lägga mej i tid efter som det är skola imorgon. Sen kommer carro & julia hit imorgon oxå :) så ska vi va med några kompisar på kvällen. ska bli kul :)


diggar min läppar ;)

söndag slapp

2009-03-08 - 14:26:37
jag och carro har precis kollat klart på twilllight, sjukt bra film ! nu ska vi snart ner på stan så ska vi kanske käka nånstan , beror på när carro ska hem till fagersta. sen dyker hon upp här igen på måndag ;D senare i kväll blir det nog bara till att slappa lite och röja undan här hemma.


uppdaterar senare .

...och en ful video !

2009-03-08 - 02:39:00


HAHA!

bilder från idag

2009-03-08 - 02:37:38

bilder från idag , och nej , vi är inte seriösa med våra läppar !

sen svimmade carro efter som godnattkyss från mr R ;D

hos pappi

2009-03-07 - 17:52:12
sitter hemma hos pappa nu och har precis ätit , helt proppmätt är jag ! snart kommer carro oxå så ska vi ta bussen till avesta vid halv 7 och sen tåget till falun därifrån.

är inne på min brors användare nu och snokar lite vid hans bilder , trode man kunde hitta nått snusk men nej då, han har bilder på massa läskiga wrestling gubbar , och bilder på manga gubbar och massa kladd som han själv har ritat på paint.. haha min bror är så söt. desutom börjar han blir längre än mej :S , han var typ till min hals för 2 månader sen och nu är han nästan lika lång som mej. lite läskigt...


nog om min bror , nu ska jag ta mej en canser pinne och sen ska jag möta carro eller nått :)

no internet!

2009-03-07 - 13:12:22
mitt internet funkar inte så nu sitter jag vid mammas dator.

lite snabbt om gårdagen; kom hem till fagersta , käkade god mat , gick till nadja och diddi , drog ner på fritids , gick hem och sov.

nu ska jag göra mej i ordning lite och sen drar jag och carro till falun. 

puss 

fredaaag!

2009-03-06 - 11:20:30
kom typ nyss hem från borlänge , var och träffade jessica en stund. nu ska jag packa klart det sita innar jag åker hem till fagersta. uppdaterar när jag är hemma :)


idag ska jag va med denna sötnosen och carro :) <3

packat och klart

2009-03-06 - 00:20:15

har nyss packat klart allt jag ska ha med till fagersta imorgon. Åker runt 11 nångång så ska förbi skolan lite snabbt först. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av From G:s to gents sen ska jag sova .


snart ska jag bli blond igen ;D och carro kommer nog oxå honka på blondintåget isommar ! :D

natti natti!

stackars carro

2009-03-05 - 22:01:22
jadu , stackars carro som får stå ut med mej , min cigg är slut idag IGEN! så är på lite dryg&damp humör och självklart tar jag ut det på carro xD



haha..

friluftsdag

2009-03-05 - 19:51:48
Idag hade jag friluftsdag och vi gick runt på isen vid runn. drygt som fan , speciellt när jag inte mådde nå bra alls. här kommer lite bilder iaf :)



och en video, jag ramlade lite på slutet .. xD

hemsk film

2009-03-04 - 22:12:03
Såg nyss en film som heter the boy in the striped pyjamas. Väldigt bra film , och riktigt hemsk! Den måste ni bara se. jag började till och med grina i slutet. den handlar typ om andra världskriget , alltså ingen krigs film utan den utspelar sej typ som på Auschwitz, ett konsentrationsläger.  Jag tycker om sånna filmer , som är verkliga och orättvisa.

Nu ska jag ringa carro och snacka lite skit sen ska jag fixa och trixa lite med designen, om jag orkar, det återstår att se.

och här har ni en trailer på filmen.

borlänge med jess

2009-03-04 - 17:43:14

idag åkte jag till borlänge och träffade söta jessica :) vi drog till kupolen och käkade och tog även en fika på waynes coffee. riktigt mysigt faktiskt :) efter 2 dagar instängd i min lilla lägenhet var det precis vad jag behövde.


världens bästa jessica :)

min supergoda smoothie ;D

nu ska jag kolla lite på From G:s to Gent:s  :)

skit dag

2009-03-04 - 01:31:38
denna dagen har sugit satan ! började med att jag vaknade med kramper i magen , och sen har jag inte haft nå cigg på hela dagen så det har ju inte gjort dagen  bättre. jag har suttit här hela dagen mått illa som fan och bara längtat efter cigg, sen är ju mina kära vänner tvungna att ringa mej när dom röker. AS KUL. så , nu har jag tagit ut min ilska så nu ska jag försöka sova så jag kan vakna och fixa cigg imorgon.

god natt

neje , jag kommer nog aldrig kunna sluta röka.

Måndag

2009-03-02 - 07:46:59

vaknade för ett tagsen och ska börja fixa mej nu sen ska jag vandra till skolan , den här veckan har vi projekt vecka så det blir nog mycket plugg nu.


idag har vi gymnastik också , får se vad för kul som hittas på där sen :)

lie gammla bilder på mej

2009-03-02 - 00:33:11

bilder från lovet

2009-03-01 - 22:55:01
Onsdags:


Fredags:

I'm back!

2009-03-01 - 13:08:58

Den här veckan har gått grymt snabbt ! känns som det bara har gått typ 4 dagar på lovet. ska ändå bli ganska skönt att komma in i vardagen igen , och träffa alla klasskompisar och höra vad dom har gjort på lovet osv.

i fredags åkte jag hem till fagersta igen och senare på kvällen drog jag och lollo till norberg på fest. Och igår var jag hem till carro och lollo o klippte deras syster sen drog jag hem och umgicks med familjen.

idag Åker jag hem till falun igen och när jag kommer hem ska jag lägga in bilderna från i onsdags. har ingen USB sladd här i fagersta så det får vänta till jag är i falun.

RSS 2.0