långtråkigt

2008-09-29 - 23:50:47
jessica :)
Lilla jessica :)


har varit lite dålig på att uppdatera men har värkligen haft fullt upp. I söndags åkte jag hem till pappa och sen lite senare gick jag och träffade emelie och min efterlägtade HANNA ;D . gud vad kul det var att träffa henne . Hon har boddt i göteborg i 1,5 månad nu pga att hon gick i skola där . men nu har hon flyttat hem igen :) 

imorse kl 6 åkte jag buss tillbaka till falun och snacka om trött jag var. Men sen när man kommer till skolan är ju alltid lilla jessica där för att pigga upp en :) fast idag var hon inte på så bra humör men det gick snabbt över ;D . sen flamsade vi runt hela eftermiddagen , skrattade så mkt att man fick ont i magen xD.

Och nu sitter jag hemma , ensam i lägenheten redo för att sova. har haft lite läxor att göra men har värkligen inte haft ork till det idag. får plugga på som bara den imorgon ist .

igår :)

2008-09-27 - 18:52:37

när jag kom hem igår så fixade jag i ordning mej och drog till brudarna :) sen så drog vi vidare till åkerlind på fest. var vell helt okej men var inte riktigt på nå party humör så drog hem vid 1 tiden typ. men det var riktigt kul att träffa alla här i fagersta . 

idag var jag in på intersport och köpte en jacka , Äntligen , är verkligen i stort behov av de. sen åkte jag hem  och lagade tacos med mamma , sen ska jag kanske ut med Lollo och Lovisa :) får vell se hur det blir . och imorgon ska jag hem till pappa och träffa han lite . sen åker jag tillbaka till falun på måndag morgon.

/adina
jessica carro och felicia :)
SÖTNOSAR :)<3

PluggaPluggaPlugga ..

2008-09-26 - 13:14:14
sitter i skolan med jessica och carro nu , vi håller på och ska skriva om syntetsfibrer. Åker till fagersta vid 3 tiden och är i fagersta vid ungefär 5 . Då ska jag till mina sötnosar carro och lollo :) sen blir det antingen fest i fagersta eller norberg :) kulkul . nej nu ska jag fortsätta plugga . 

/Adina 

Äntligen !

2008-09-25 - 23:21:05
Är äntlingen klar med engelska läxorna . tog nästan 3 timmar och skrivar dom , fyfan vad glad jag är som har det överstökat nu . Det har varit väldigt mkt lägor den här veckan men nu kommer det inte nå mer för hoppningsvis :)
imorgon börjar jag 10 så får lite sovmorgon . SKÖNT! sen efter skolan tar jag bussen hem till fagersta :) gud vad kul det ska bli och träffa alla sötnosar :) senare på kvällen sen ska jag och tjejorna dra till norberg på fest . Nu ska jag kolla klart på gladiatorerna sen ska jag gå och lägga mej . uppdaterar imorgon .

/adina

Utkast: Kom nyss ...

2008-09-25 - 15:27:51
Kom nyss hem från skolan , har inte hunnit uppdatera nått eftersom vi har haft fullt upp hela dagen . idag tänkte jag storstäda lägenheten eftersom jag inte kommer hem efter skolan imorgon. jag åker till fagersta för att träffa alla mina sötnosar :) sen åker jag hem på måndag morgon . Nu ska jag vara duktig och göra klart mina Engelska uppgifter :)

/ adina

Idol

2008-09-24 - 20:44:28
sitter och tittar på idol just nu och herregud vad loulou Lamotte sjunger vackert . :O Hitills är hon min favorit faktiskt :) 
efter idol är det sesongspremiär på oskyldigt dömd så tänkte kika lite vad det är för nått . sen blir det nog till att sova så man orka upp till skolan imorgon . :)

/ adina ;D

HejHej :)

2008-09-24 - 17:32:35

en gammal bild på mej och lollo :)


Tänkte börja med att berätta lite om mej själv :) 
jag heter adina och är 15 år , fyller 16 i december. Jag går mode/styling i Falun så jag har precis flyttat hit. Bodde tidigare i fagersta , en liten stad som ligger i västmanland. det bästa jag vet är shopping , gymnastik och umgås med vännerna . har inte tid att skriva så mkt mer just nu men uppdaterar senare

/

Välkommen till min nya blogg!

2008-09-24 - 17:05:28

RSS 2.0