Lördag

2009-01-31 - 12:21:21
har just brännt en skiva tills ikväll och ska börja rota kläder nu oxå. kommer nog blir riktigt kul ikväll, bara det inte kommer massa objudna folk som det gjorde på min fest.

nej nu har jag inte tid att skiva nå mer , har massvis med saker att göra.

stressig dag

2009-01-31 - 00:56:15

jag har inte hunnit med att skriva nått inlägg idag , har haft fullt upp inför morgondagen osv. när jag vaknade ringde jag lollo och grattade henne , hon fyller ju 15 i dag :)  sen åkte jag med mamma och hämtade vår nya bil , as fräsh faktiskt :) sen kom jag hem vid 5 tiden och då färgade jag håret och sen sydde mamma i mitt löshår. efter det har jag provat kläder i typ 1-2 timmar , som sagt har jag ju inte nå mkt kläder här i fagersta så jag letade igenom hela mammas garderob , och hittade jag nått ? NEJ!  så jag lär ju stressa ihjäl mej imorgon. och nu sitter jag här då :) ska bränna skivor tills imorgon sen ska jag ta på en film och sova.

ska försöka skriva ett inlägg imorgon annars kommer det ett på söndag fullspräckat med bilder :P

bild bevis

2009-01-29 - 22:14:00
här har ni mej på midsommar 07 i mjukiskläder !
från vänster : Lollo,Josse;carro,jag,Hanna

Ge mej lördag !

2009-01-29 - 21:47:24

sitter här vid datorn och lyssnar lite på musik och dricker vatten , mår mycket bättre nu och det är nog pga allt vatten jag druckit. VÄLDIGT pepp inför lördagen , har bestämmt att jag ska var frisk då , annars går jag endå och smittar alla med magsjuka xD. enda problemet är att jag har alla min kläder, smink ALLT ar i falun , det ända jag har här i fagersta är ett par mjukisbyxor, tjocktröja och ett par jeans. Får vell köra en repris med mjukisar xD , alla som har kännt mej ett tag vet vad jag snackar om. Tror det var i 8:an som jag gick med mjukis kläder dygnet runt , till och med på midsommar och jul. Skarr skarr skarr säger jag bara. Nej , jag får ta och låna kläder och smink av mor min och mina söta vänner som jag hoppas jag från låna lite smått av(A)

Jag har även fått äran att vara Lollos Dj på lördag ;D nämligen jag som ska bränna skivorna osv , så hör av er till mej om ni har nå bra party musik :) Så hoppas jag verkligen att snuten inte kommer och förstör som dom gjorde på min fest.

Nej nu ska jag tänka på refrängen och ta mej en kopp te och sen väntar sängen, sov gott alla och så tycker jag att vi önskar mej en natt utan spyor !

Great !

2009-01-29 - 14:02:52
blev ett ganska så sent inlägg nu och det beror på att jag inte mått så bra. somnade vid 11 igår och sen vaknade jag vid 1 och spydde floder, mamma har säkert smittat mej med magsjuka , precis vad jag behöver just nu ! Har iaf inte spytt nå mer idag så ska försöka kurera mej lite nu sen uppdaterar jag senare .

Långtråkigt

2009-01-28 - 20:34:02
bara för att jag inte har nånting att göra nu så ska jag lägga in lite gammla bilder , är hos pappa nu och här kryllar det med gammla fula bilder xD




Så avslutar jag med en bild som är från igår precis innan jag färgatde håret.


svar på fråga

2009-01-28 - 16:32:07
sara om bilder från veckan och helgen:
vilka är dom där tjejerna? är dom från fagersta?

Dom här tjejerna är inte från fagersta. dom bor i falun, och jag , carro och sofie träffade dom när jag hadde fest för ca. 2 veckor sen. Jätte snälla tjejer som är otroligt roliga och festa med ! :)

( klicka på bilderna så blir bilden större)

Jessica till vänster  och sissi till höger :)


rebecca till höger :)


Carro nummer två till höger :P 


tjejen i mitten heter emma och hon åt höger heter sofie:) 

Så nu vet ni, och dessa brudar kommer säker bli nämda mer här på min blogg :) 

Gårdagen

2009-01-28 - 16:19:59
lite dåligt uppdatering nu men har inte haft nån dator att gå in på fören nu. Jag är kvar i fagersta och kommer vara här vecka ut pga mitt knä.

Igår åkte jag och lollo ner på stan och köpte hårfärg och sen drog vi hem till henne och färgade på varanndra. jag lägger upp bilder på resultatet sen när jag har nå bilder. iaf så färgade vi blonda slingor :)


Hittade en bild från när jag och lollo var uten och körde med fyrhjulingen. det är ingen lek att åka med den här bruden, hon är seriöst livsfarlig! men det gillar jag ;D

god morgon

2009-01-27 - 13:21:27
god morgon allesammans :)  har fixat ny design på bloggen, inte riktigt klar än men ska fixa till den lite mer senare.
idag åker jag hem till falun, så snart som möjligt eftersom att hela min familj har fått magsjuka nu så vill jag bara här i från. har verkligen inte tid att få magsjuka! nu ska jag käka lite lunch och sen måste jag kolla tågtider.


HORKNÄ!!

2009-01-26 - 21:40:07
har fortfarande ont i mitt satans knä , det är sjuk att allt sånt här alltid  händer mej ! missar yttligare en dag i skolan nu, börjar bli riktigt lilla nu faktiskt. Imorgom åker jag till falun i vilket fall som helst , ja MÅSTE till skolan. vi har projekt vecka nu så måste hänga mej i svängarna så jag inte ligger efter.

jag är grymt avensjuk på lollos nya klänning hon har beställt , så jävla fin ! (laddar upp en bild på den sen)
jag kan desutom berätta att på fredagen på sportlovet , åker jag lollo carro och sofie på kryssnig ! wiho vad det ska bli kul ! :)

bilder från veckan och helgen

2009-01-26 - 17:32:58
lite bilder som carro har tagit mån-ons när min mobil var kvar i fagersta

samulen carros über söta lillebror :)

sofie

hanna & samuel

bilder från i onsdags när carro kom till mej :)

carro på donken ;D gött gött


och nu bilder från fredagen ;D

jessica och carro , vilka katter ;D
'

nu orkar jag inte lägga ut nå mer, men kanske kommer fler senare :)

och tack alla för i fredags , riktigt kul !

måndag

2009-01-26 - 09:21:53
har nyss kommit hem från tandläkaren och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mej och vila lite. vaknade vid 8 i morse och kännde mej helt stelopererad, känns som att jag blivit påkörd av en bil.

lägger in bilder efter jag vilat lite.

hem ljuva hem

2009-01-25 - 18:31:14

sitter hemma hos pappa nu och ska snart hem till mamma. Det är faktiskt riktigt skönt att var hemma i fagersta. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen åker jag nog tillbaka till falun. Helst skulle jag vilja vara kvar här i fagersta men måste till skolan på tisdag så lär ju åka imorgon. Fast nästa helg blir jag i fagersta för då ska Lollo ha födelsedags fest och det ser jag fram i mot :D

bilder från i veckan och helgen kommer upp direkt när jag kommer hem till mamma , och kanske även en video, vi får se :D .


hahahah jag tror jag död , nu när jag är hos pappa kan jag ju passa på att ladda upp lite fula bilder på när jag var yngre xD , bilderna är från 2006 och neråt.


och dom här är ifrån 2007 tror jag :)


lördag

2009-01-24 - 17:41:44
nu ligger jag och carro i sängen och latar , våra magar skriker så vi ska snart dra iväg och käka nånstans.

gårdagen var riktigt rolig! bilder kommer så fort jag kommer till fagersta.

tänkte göra en tummen upp/ner sen efter vi har käkat.

Holla Holla

2009-01-23 - 16:42:12
jag och carro sitter och fixar i ordning oss nu och lyssnar just nu på akon ft. t-pain - holla holla. jag kom nyss på att min usb kabel till mobilen ligger hemma i fagersta så kann tyvärr inte ladda upp nå bilder fören imorgon eller på söndag.

Föresten så håller jag på och letar lägehet i falun eller borlänge så om nån  vet nån bra sida där man kan kolla på lediga lägenheter så skriv gärna de i en kommenter :)
 
nej nu ska jag fortsätta fixa mej sen uppdaterar jag senare eller imorgon :)

haha en gammal söt bild på mej och carro ;D

engelska

2009-01-23 - 14:01:06
nu sitter vi på engelska , vi bestämmde oss för att vara kvar i skolan ändå, anders min mentor ska komma lite efter tre för att förklara vad vi ska göra nästa vecka då vi har projekt vecka.

 nu tjatar jess på att viu ska ut och röka , och det är lika bra att lyssna på henne, man vet aldrig vad den tjejen kan hitta på xD.

Tillbaka till skolan

2009-01-23 - 12:21:20
nu sitter vi här i skolan igen , och carro är oxå här :) vi ska ha datakunskap nu sen ska jag och carro gå hem.

lite bilder från kina

carro :)

jessi katten ;D

kines jess

2009-01-23 - 10:46:15
sitter i skolan nu och har mode/styling och jag och jessica flamsar runt som vanligt. Vi ska snart gå och käka kina food och så ska vi möta upp carro oxå :)
här har ni lite bilder där jag och jess och resten av klassen bjuder till ! ( kommer fler sen)


Fjåååårtis ;D

felicia är söt xD

jag har alltid vetat att jess är vindögd !

nej nu ska vi gå och käka , uppdaterar senare :)

massage

2009-01-22 - 17:48:15
jag och carro har haft lite jordgubbs massage, gud så skön de va :) så nu är vi lite sega av oss. vi ska snart gå och käka pizza och handla lite sen ska vi vell se på en film eller nått.

föresten har jag hittat carros look a like ;D

söt va ? :D

Torsdag

2009-01-22 - 12:12:57
vaknade nästan nyss och ska snart sätta igång att plugga järnet ! får passa på nu när carro fortfarande sover.

idag åker lollo och elin iväg till sthlm för att sen på fredag gå på chris Brown konserten, och amanda och carro ska oxå dit.  urch vad jag är avis ! jag och carro får vell nöja oss med att lyssna på han när lollo ringer.

Nu ska jag käka frulle och sen ska jag plugga .


Grrr

onsdag

2009-01-21 - 16:36:45
idag har jag varit hemma från skolan , måde inge bra i morse. ist har jag suttit hemma och pluggat. och nu ska jag ner på stan för att möta upp carro :) sen dra vi till donken och fettar. gud vad jag har saknat min carro , hon ska få sej en jätte kram när jag ser henne:)

uppdaterar senare.

Plugg

2009-01-20 - 17:45:59
ligger och kollar på april fools day. ska snart sätta igång och plugga ,  jag har väldigt mycket att göra. jag ska göra ett mode reportage som ska in på fredag,  skissa upp 5 plagg till nyår kollektionen som oxå ska in på fredag, träna till matte provet som är nästa onsdag och träna glosor till italienskan som är imorgon. ojojoj , dax att sätta igång nu. uppdaterar senare.

03.42

2009-01-20 - 03:42:27

gud vad klockan rinner iväg , klockan är snart 4 och jag är inte ett dugg trött. känns ganska meningslöst att gå och lägga sej eftersom jag ska upp om 3 timmar. men ska iaf försöka.

god natt , eller god morgon kanske de är ?

Tom Felton

2009-01-19 - 20:23:38


                            Då                                                                                           nu

om ni har vart/ är ett harry potter fan så känner ni igen han , är det inte otroligt hur snygg han har blivit ?! :O

Måndag

2009-01-19 - 12:29:54
ligger hemma och ska ta på en film nu. gick till skolan i morse mej gick hem igen vid 11 tiden för kännde mej lite kraslig och hade nästan ingen röst alls. Imorgon ska jag och jessica gå och intervjua chefen på vera moda så måste få tillbaka rösten tills dess.

idag åkte även sofie och carro hem till fagersta , ursh vad det är tråkigt att vara ensam , det är otroligt tyst nu när dpm inte är här men som tur är kommer carro hit igen på onsdag :)

nej nu måste jag vila ett tag .

Söndag

2009-01-18 - 17:39:45
gårdagen var väldigt rolig faktiskt :) träffade ett par nya tjejer som var jätte trevliga.
 
idag gjorde vi nått som jag och carro nästan alltid gör när hon är här i falun , går till maestro och käkar fyllekäk. vi börjar nästan bli stammisar där xD. Nu är vi i full gång och städar lägenheten , det var ingen vacker syn när vi vaknade på morgonen.

nu ska jag var social meed mina tjejor :)


gammal blid på carro mej och sofie :)

Lördag

2009-01-17 - 19:46:37
Nu är jag carro och sofie i falun och håller på och fixar i ordning oss. bilder kommer tyvärr inte , jag glömde nämligen min mobil hemma i fagersta så ni som vill ha tag i mej ring carros mobil , jag ska låna den den här veckan. nu ska jag vara social med mina tjejor så uppdaterar jag imorgon :) hoppas alla har en kul kväll

Tummen upp/ner

2009-01-17 - 01:18:04

  • Yafri 08 - min klass är sjukt rolig och jag trivs som tusan! otroligt bra & roliga människor.

  • rock balader - har kärat ner mej i några rock balader och jag kan verkligen inte sluta lyssna på dom , det finns faktiskt sjukt mkt bra låtar i den kategorin.

  • födelsedags fester -  Lollos födelsedag (30 jan) börjar närma sej och även carros (24 feb). lollo fyller 15 och då blir det att fira att hon är byxmydig och sen fyller carro 16 så då firar vi henne att hon kommit upp i den åldern då man inte är liten längre :D Och party ska det bli , vi slår på stort !





  • vintern - hur lockande låter det inte  att  ligga och steka i solen och blir brud ? ist för att frysa arsulet av sej och vara blek som ett lik ? nej , urch för det kalla vädret , ge mej sommar !  
    jag & josse på kryssning i sommrat, saknar den tiden , och även josse </3
  • kompisar som inte hör av sej - jag kanske här nämt här i bloggen förut att jag är väldigt besviken på vissa personer som har slutar hört av sej efter min flytt till falun, jag tycker att det är synd att man ska säga upp kontakten med personer man har kännt iprincip hela sitt liv bara för att man flyttar 1½ timme i från staden. Fast på så sett ser man vell vilka som är ens riktiga kompisar.


home again

2009-01-16 - 19:24:45
Nu är jag hemma i fagersta , det blir ett kort besök igen. Åker hem till falun redan i morgon och carro & sofie så oxå med :) Sen på kvällen blir det till att festa!

jag tänkte börja med tummen upp/ner så lägger ut de innan jag lägger mej.

snart helg

2009-01-16 - 13:52:04

vi har engelska nu och jag jessica och carro sitter inne i ett rum och lyssnar på nån text som inte alls stämmer in med det som står på pappret... innan hadde vi datakunskap och jag höll seriöst på att somna , så jävla tråkigt !


den här klänningen skulle jag vilja ha ! riktigt fin tycker jag.

god morgon

2009-01-16 - 07:53:13
god morgon allesammans :) idag vaknade jag iaf i tid då en kompis stömmade in i min lägenhet, jag hadde nog försovit mej om han inte hadde de. och nu är jag klar och ska snart till skolan.

idag ska ja :
- göra prov i idrott
- ha möte med skolan och min föreldrar
- åka hem till fagersta



har även börjat lite med nyårs kollektionen, fast har en hel del kvar att göra.

sen blir det till att festa på lördag här i falun :) uppdaterar sen i skolan för nu måste jag börja vandra.

onsdag

2009-01-15 - 21:09:42

jag och carro för sov oss imorse igen ! börjar blir en dålig ovana. fast nu ska mamma börja ringa mej klockan 7 så jag kommer upp på morgon.

första lektionen hadde vi mode och då fick vi måla färgkartor och så hadde vi små pappersmuggar som vi skulle ha vatten i och självklart så spillde vi ut vatten. jag råkade putta till felicias mugg så hela hennes färgskala förstödes , förlåt !

stackarn fick måla om hela skiten. xD

Lina jessica och carro :)

sen efter skolan gick jag, jessica, carro och lina och fikade och sen drog jag hemåt. Nu ska jag försöka städa upp i lägenheten så gott det går. 

 

Godnatt!

Mina favorit låtar

2009-01-14 - 19:32:50
jag ch carro somnade , IGEN! men denna gäng vaknade vi vid 7 iaf , inte 12. just nu sitter vi och åten macaroner och lyssnar på musik. tänket lägga upp lite låtar som jag gillar :) både gammal och nya .

Rock balader

Goo goo - iris

Chris Daughtry - Over You

Nickelback - far away

Hoobastank - the reason

A Lonely September - Plain White T's


Hiphop/Rnb

Ne-yo - better today

Akon - Could You Be The Reason

Mario - stuttering

Chris brown - forever

Chris brown - superhuman

T.I ft. Rihanna - live you life

Chris Brown - Run It

Colby O'donis - What You Got

Akon - mama africa

Ne-Yo - Miss Independent

20 Dolla & Akon - She's So Fine

Akon - Clap Again

Jordin Sparks Duet With Chris Brown - No Air


Techno/house

Lady gaga - pokerface

Basshunter - camilla

Basshunter - angels in the night

DJ Boonie-Shutup

DJ Breeza - I Adore

Groove Coverage - The End

Velvet - Take My Body Close


Balader

Westlife - my love

Jesse mccartney - take your sweet time

Jesse mccartney - she´s no you

har ni nå favorit låtar inom dessa kategorier ? skriv en kommentar vad artisten&låten heter . Skulle var jätte snällt efterson jag vill har NYA låtar :)

Onsdag

2009-01-14 - 12:46:57

jag kom i tid imorse ! väldigt ovanligt . första lektionen hadde vi mordent språk, och som jag nämnde igår skulle jag ha haft spanska men jag fick byta till italienska :) vi har en jätte trevligt lärare och jag tror att det kommer gå bra dehära :). sen hade vi lunch och nu sitter jag här och pluggar lite matte . slutar vid 5 så uppdaterar då :)


Jessica med kameran i största hugg ;D

Titanic

2009-01-13 - 23:46:54
Jag och carro ligger och kollar på titanic men nu har vi tagit en liten rökpaus så passar på att blogga lite nu. Imorgon är det skolan som vanligt då , börjar halv nio så ska försöka komma upp i tid imorgon, jag har inte kommit i tid en enda dag efter jullovet så måste skärpa mej.

har inte så mycket mer att skriva så vi avslutar här och så får ni alla sova så gott :)

Tisdag

2009-01-13 - 19:16:15

Jag och carro var nyss till ica ochköpte lite godis och nu sitter vi och dunkar lite bra musik. just nu är det Goo Goo dolls- iris. I vanliga fall brukar jag lyssna mest på rnb eller techno men idag har jag bar velat lyssna på massa rock balader. 
 
 Vi ska snart slå på en film och så kanske vi får besök senare , inte bestämmt än.

jag uppdaterar innan jag går och lägger mej och så länge kan ni kolla på lite fula bilder på mej och carro xD



Matte

2009-01-13 - 12:58:28

sitter i skolan och pluggar lite matte och lyssnar på LoopTroop - living on a prayer. jag är helt kär i låten, jag och carro dunkar alltid den på högsta volym.

Slutar klockan 3 idag och jag hoppas att carro är vaken då. hon är hemma i lägenheten för hon mådde inge bra i morse, så ska vell hem sen och tycka synd om henne. sen få vi se om vi kanske får besök, om hon mår bättre då.

nu ska jag försöka få tag på min rektor så jag kan byta språk. har spanska nu men ska byta till italienska :)


plugga plugga plugga.

Måndag

2009-01-13 - 00:58:59

vi hade handboll på idrotten idag och de måste då va den sporten jag suger mest på ! bolljäveln ville verkligen inte in i mål, men vårt lag vann ändå :D. Efter idrotten slutade vi och jag o carro drog till ica för att köpa lite käk. sen drog vi hem och åt och slog på en film och vid 6 tiden så slocknade vi båda och jag vaknade för ett tag sej men carro sover fortfarande. Ska försöka lägga mej och sova nu så det inte blir lika sent som igår , vi somnade inte fören 5(!!)

tänkte ladda upp lite gammal bilder , vissa är jätte gammla och vissa inte , det kan ni nog lista ut själva :)











Skolan

2009-01-12 - 12:46:26
sitter i skolan nu , vi har engelska och sen har vi idrott :) Jag ska ta lite kort på idrotten sej så lägger jag ut det  när jag kommer hem.

Söndag

2009-01-11 - 23:34:03

nu är jag och carro i falun , innan vi kom hem va vi hos ally i borlänge med jessica ally amanda och josefin sen drog vi vidare till falun och då gick vi och sola och sen gick vi hem.

Jag skrev i ett inlägg för nån dag sen att min klass skulle göra nått kul v7 och tänkte berätta vad det var nu. vi ska på sthlm fashion week :D Och jag och jessica har lite planer om vad som händer på kvällen ;) men det kan jag inte berätta fören efter vi har vart där. Det blir nog mycket kort denna vecka eftersom carro ska vara här :)

nu ska vi sätta på en film och sen gå och sova , uppdaterar imorgon.

Haha

2009-01-11 - 13:38:21
vaknade för en timme sen och nu ska jag börja packa lite och sen äta frukost.

tydligen har nån BRUNO hittat till min blogg, han kallar sej näthataren och har skrivit ett litet inlägg om våra "fjortis videos". Det är ju så kul att alla tror seriöst att man beter sej så IRL. Kanske ska fortsätta göra fjortis videos med lollo , för hur kul är det inte och se allas reaktioner och alla som blir så irriterade?

vil ni läsa vad bruno har skrivit om oss så kika in  på http://hataren.blogspot.com/

gammal video

2009-01-11 - 00:47:16
Innan jag går och lägger mej tänkte jag lägga ut en gammal video på lollo och emilia , haha jag skrattar lika mycket varje gång !


men visst är dom vell söta ? :)

Halvt död

2009-01-11 - 00:36:39
Vaknade vid 1 idag sen packade jag och carro ihop våra saker och tog bussen hem till fagersta. Jag har varit riktigt jävla trött idag , det känns som mina ögonlock väger flera kilo. Ändå kan jag inte somna. Imorgon åker jag&carro tillbaka till falun och hon ska vara med mej i skolan den här veckan :) ska blir jätte skön att ha henne där då jag annars brukar vara helt själv på eftermiddagarna. Nu ska jag försöka sova så man orkar med morgondagen.



<3

PARTY

2009-01-09 - 23:32:24
jag och carro sitter och spelar groggspelet och dunkar musik , vi ska snart över till grannen och festa med dom :kulkul ,uppdaterar imorgon :)     


 

Myspys

2009-01-09 - 19:10:22
Jag och carro har nyss ätit tacos så nu är vi proppmätta. Nu blir det till att sätta i hennes löshår och sen ska vi sätta igång och dricka lite smått , Sen får vi se vad som händer. Uppdaterar senare eller imorron :)


gammal bild på mej och carro,

skolan

2009-01-09 - 13:45:31
sitter i skolan nu , har engelska sen slutar vi. idag kommer carro hit och vi ska käka tacos och mysa lite :) Sen kommer det lite folk till mej tror jag. Nu ska jag fortsätta plugga lite sen uppdaterar jag efter skolan :)

gratismode.se

2009-01-08 - 22:00:19
Samla poäng genom att värva vänner eller genom att göra gratiserbjudanden. när man har sammlat tillräkligt med poäng så får man ett presentkort bland ett 50-tal butiker. Blir du medlem via mig, så får du 50 poäng direkt ;D

klicka här för att bli medlem


Jessica & amanda

2009-01-08 - 19:19:58


är dom inte duktiga :D?

Helt slut

2009-01-08 - 17:35:22
sitter i soffan och är helt slut nu efter idrottslektionen. Det var riktigt kul faktiskt , vi spelade innebandy och vi tjejer och emil tar det på blodigt allvar. Som tur var jag och jessica i samma lag annars hade det slutat illa. Jag suger verkligen på innebandy men kötta de kan jag ;D

Amanda och jessica hade lite kul på bussen oxå , dom satt och sjöng till massa låtar(Välldigt högt) och så satt det ett gammlat par bakom oss och gubben satt och ruskade på huvet. haha det är riktigt kul att va med sånna tjejer som bara släpper loss och skiter i vad folkt tkr om dom , de gillar jag ! :)

Idag i skolan fick vi reda på en OTROLIGT kul sak som vår klass ska göra v7 , guuuuuud vad jag längtar ! vad det är berättar jag senare.


jag och jessica käkade frukost i skolan.


jessica på gymnastiken :)


match


En video på jessica och amanda när dom sjunger dyker upp snat oxå :)

skolan

2009-01-08 - 12:45:00
Har nyss varit på lunch och nu sitter jag och ska skissa lite plagg till en nyårs kollektion :) efter skolan blir det till att plugga stenhårt ! har jätte många prov som jag måste plugga till och måste även läsa ut en bok som skulle vart klar förra terminen.

nej nu ska jga iväg på gymnastik :)




Jassicat ;D

HAHAHAH

2009-01-07 - 22:35:12
VI ÄR INTE SERIÖSA!


"Lollo & adina , ingen big deal" xD haha jag dör, du suger lollo ! xD
men tycker om dej ändå :D

Bellevyhallen

2009-01-07 - 22:30:03
sitter och tänker lite på hur mkt jag saknar gymnastiken, jag SKA börja igen. här kommer ett klipp på mej carro och lollo när vi va i bellevyhallen och tränade. inte bästa kvaliten men de får duga.

Turkiet

2009-01-07 - 22:03:36
Är otroligt sugen på att åka utomlands , ska tjata som bara den på mamma och pappa att vi ska utomlands i sommar, och så ska ju lollo & carro med då isf :D

här kommer lite bilder från i sommras när jag pappa carro och min bror var i turkiet


carro och alex när vi var på väg till arlanda


carro på väg till stranden


carro på en resturang , snacka om att man gick upp i vikt av att käka fet mat helatiden.


pappa jag och alex på stranden , fy vad skön det ser ut!


jag och carro med våra brännor


sötnos och jag

 
stek vid poolen


en trött carro på väg till flygplatsen på antalya

åhhhhhh jag vill ha sommar nu !

Rolig dag med lollo

2009-01-07 - 20:55:28

söndag: lollo och jag åkte skriskor och det gick inte så värst bra då mina skriskor var heeeelt oslipade så jag skuttade runt där som bambi på hal is. Sen gick vi in och fixade iordning oss för det var planerat att vi skulle till peyton & stockis efter att dom kommit hem från krogen men dom drog på efterfest nånstans så vi tog lite kort på varanndra ist. tack lollo för en kul kväll :)


lollo och jag på skriskobanan eller vad man säger :)


jag


lollo


vackra lollo


jag


jag


lägger in fler lite då o då :)

sen från en ska till en annan kan jag informera er om att jag inte har slutat röka , klarade mej första och andra dagen med bara 2 cigg om dagen men nu har det blivit lite mer , men jag och jessica har bestämmt att innan våren ska det vara helt slut med ciggen.

Idag borjade ju skolan oxå , jag och jessica pluggade sten hårt ! gud vad stolt jag är över oss. Som jessica sa "jag tror att vi har pluggat lika mkt idag som vi gjorde på hela förra terminen" ;D. Jag blir så himmla glad när jag pratar med jessica , hon är värklige en glädje spridare ! tex. var jag jätte irriterad för ett tag sen men sen ringde hon och vi pratade ett tag och efter vi har lagt på så är all irritation som bortblåst. En härligare människa får man leta efter ! vill ni besöka hennes blogg går ni in här :)

om en timme eller två lägger jag upp 2 JÄTTE PINSAMMA videosar på mej och lollo  ;D haha

......

2009-01-02 - 16:30:43
gud vad drygt , jag hade skrivit ett jätte långt inlägg och sen så krånglade mitt internet såklart så allt försvann -_- .. och jag orkar inte skriva om.

men vil tacka alla för en lyckad nyårsafton.
speciellt till alla brudar
carro lollo ronja bea lina paulina anna maggie sophie lovisa
ni är bäst !

bilder från kvällen kommer snart :) plus en sliten video som jag och lollo spelade in xD haha.

RSS 2.0