halloweenfest

2008-10-30 - 23:47:19

Idag har jag vart i västerås med carro , vi köpte lite saker som vi ska ha på oss på Halloweenfesten i helgen . Vi har lite beslutsångest om hur vi ska göra , det är så att det är halloweenfest både fredag och lördag med vet inte vilken av dom vi ska till , får vell se imorgon hur vi gör.
 
när jag kom hem ringde jag jessica som nu är i sthlm , fyfan vad jag är avis på den bruden , händer alltid massa roliga saker i hennes liv ! Jag är glad för din skull iaf gumman :) på Måndag blir det skvaller skvaller och skvaller ;D 
 
nu ska jag iaf slå på en film och kura ner mej i sängen :)

godnatt :) <3

bilder från i lördags :)

2008-10-28 - 22:07:46

Skit kul lördag :D

2008-10-28 - 20:11:57
Har inte  haft så mkt tid  för att blogga dom senaste dagarna , men detta har iaf hänt :

lördag: jag och carro åkte till falun vid 1 tiden så var där typ vid 4. Då gick vi lite på stan och carro köpte en klänning från H&M och jag köpte ett par skor från din sko :) sen drog vi hem till med och fixade i ordning oss och förfesta lite . senare vi halv 10 drog vi ner mot stan för att sen ta bussen till borlänge :) sen fick vi vänta i 45 minuter på andra bussen som skulle ta oss till festen. Vi hade skit kul den kvällen så tack för att vi fick komma :) mktmkt trevligt folk vare där oxå . fast jessica fattades , men hon hade nog kul ändå ;) . Vi hade så kul att vi glömde bort bussen , bussen skulle gå kl 01:00 och bussen från stan kl 01:15 och kl 01:05 kom vi på att vi måste med bussen så vi började springa mot stan och vi hadde inte ens kommit till kupolen när klockan var 01:15 så vi liftade till centrum och så tur som vi hadde var det 2 snälla killar som skjusade oss till centrum och vi hann precis med bussen , det var nå problem med växeln så den blev lite sen , TUR DE!

ladda upp bilder om några minuter:D


Söndag: vi bestämmde oss för att vara kvar i falun en dag till. efter att vi vaknat och klätt på oss drog vi ner till stan och käkade :) sen drog vi till ica och köpet godis och sen vidare hem till mej igen , slog på en film och fettade lite. sen vilade vi ett tag och när vi vaknade hadde vi extremt tråkigt så vi fixade en egen liten halloweenfest xD , vi sminkade varandra och fixade håret på varanndra , herregud vi såg inte kloka ut xD. Men kul hadde vi iaf , mkt skratt. tack för en kul helg med dej gumman :)

Så här såg carro ut xD





Måndag: direkt när vi vaknade så började vi städa , det såg ut som en riktig svinstia. sen efter städningen så gick vi ner på stan och tog bussen hem :) På bussen var det är jävla grinig busschafför ! han sa att vi inte ha gardinerna nerdraga för det var ingen sol ute :S. sen dampade han på oss för att vi låg och sov , säger som carro , han har inte fått f*tta på länge !


Nu ska jag sätta mej och ladda upp alla bilder från i lördags :) och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film med kära syster som är på besök denna veckan :)

pöss !

ändrade planer

2008-10-24 - 20:00:43
Åhh vad sökn det är att vara hemma i fagersta:)

idag har jag värlkigt haft fullt upp hela dagen , dagen började med att jag kom till skolan kl 10 , så fortsatte jag jobba på mitt mode kollage som vi håller på med , sen 2 timmar innan vi ska redovisa de fick jag reda på att jag gjort helt fel. så jag började jobba som en idiot och hade även ett arbete som också skulle redovisas idag som jag inte riktigt var klar med .men otroligt nog så hann jag klart med båda två , och RIKTIGT stolt är jag :) sen när jag slutade så möte jag upp mamma på stan och shoppade lite , blev två linnen från gina tricot , solpuder , mascara, brun utansol och ögonskugga från H&M och imorgon dra jag och carro till kupolen innan vi åker till falun och där ska jag inhandla ett par skor och nått festlinne :) 

Sen har det också blivit ändrade planer inför morgon , blir inget halloweenparty , utan blir förfest hos mej med carrox2 jessica och deras kompisar , sen dra vi vidare på fest :)

                                                                              

myspys

2008-10-23 - 20:32:25
idag kom mamma till falun för att hjälpa mej och sätta upp gardiner och massa andra saker så nu är det jätte mysigt här hemma :) . imorgon börjar  jag klockan 10 och medans jag är i skolan ska mamma ut på stan och köpa massa saker till längenheten , sen när jag slutar ska vi shoppa lite och sen åker vi till fagersta :). när jag kommer hem blir det till att umgås med carro och hon ska även sova hos mej för på lördag morgon drar vi till falun och senare på kvällen vidare till borlänge på halloweenfest :) kulkul .
nu ska vi kolla på film sen blir det sängen :) uppdaterar imorgon.

jag och carro för ganska längesen:)

jag och min sötnos carro :) <3

bilder från i lördags

2008-10-22 - 20:05:21

Inredning

2008-10-21 - 16:30:41
Tänkte precis ladda up lite bilder men hittar inte min USB kabel till mobilen så då blev det lite svårt :/ . idag har jag iaf vart i skolan. Vi har börjat inreda skolan nu , massa möbler och hyllor står smockat i "hallen" , vet inte riktigt vad man ska kalla det , SÅ det är iaf skit kul :) Nu ska jag sätta mej och kolla på the hills och sen försöka leta på USB kabeln så jag kan lägga in lite bilder :)

trött

2008-10-20 - 23:00:42

Orkar inte skriv nått långt inlägg nu , har varit sjukt trött ända sen i lördags , låg och sov hela söndagen. Jag skriver när jag kommer till skolan och morgon och då kommer även lite bilder från i lördags :)

Fritids

2008-10-17 - 23:39:38

varit i skolan idag och jag carro och jessica har skrivit massa om syntetsfibrer. slutade vid 3 och då pallrade jag mej till bussen. kom hem till fagersta vid 6 och då drog jag först en sväng till mormor sen ner på fritids för att kolla vilka som hänger där detta år ;D. självklart var det skit tråkigt, precis som vanligt. Men hann iaf träffa HH som jag saknar nått så otroligt !

och nu sitter jag här redo för sängen :) ska upp i tid imorgon så jag hinner packa med allt jag ska ha med till falun, plus handla massa mat.

tror inte att jag hinner skriva nått imorgon , jag och Carro har ganska mkt att göra innan festen, men får jag ett tillfälle så slänger jag in en mening :)

godnatt !


Skolan :)
jessica och emil.

caroline :)<3

2008-10-16 - 23:55:18
sitter och pratar med carro i telefon nu :) dags för sängen snart . har städat HELA längenheten nu (den är ju sååå stor ) så det är lite fint när carro kommer . men hon kommer vell skita ner den lika snabbt ändå xD

imorgon bröjar jag kl 10 , skönt med sovmorgon:D  nej nu jävlar är det sängen annars kommer jag aldrig upp.

Klassfotot :)

2008-10-16 - 18:07:02
ES08 , BÄST!

ES08 , bästa klassen ever ! <3

PARTY!

2008-10-16 - 17:31:52
super dålig uppdatering , jag vet. Det har hänt ganska mkt i mitt liv den här vecka. Kan börja med att berätta att jag är grymt besviken på en kompis , men tänker inte ta upp vad det handlar om. Orkar verkligen inte dra upp massa tråkigheter så jag berättar lite kul som ska hända istället :D.

Imorgon så åker jag hem till fagersta och ska va med min busunge carro:) Saknar att va med henne varje dag, innan jag flyttade till falun så va vi nästan varje dag och det saknar jag grymt mkt. sen tänkte vi dra till min gamla skolas fritids och kolla läget lite. sen ska vi sova hos mej. På morgonen tar vi bussen till falun :) där ska vi ut och käka sen vidare hem till mej för att fixa i ordning oss och förfestar lite. lite senare på kvällen dra vi till borlänge på lokalfest med jessica, carro och deras kompisar:) Det ska bli skit kul .

Och jag ska försöka uppdatera mer .

adina

VÄLDIGT dålig uppdatering

2008-10-11 - 16:05:08
oj oj oj ... nu var det längesen jag skrev nått. har värkligen haft fullt upp .

igår var jag iaf hemma hos Elma med Carro och Lollo, hade lite myskväll. Det var längesen vi hade tjejkväll och det beror ju på att det har varit så mycket med flytten till falun så jag inte har hunnit spendera lika mycket tid med dom som jag brukar.

förra helgen var jag till norberg med Carro Och lollo , Det sög värkligen . vi skulle dit på fest med det var tydligen ingen fest så där stog vi utan nån skjus hem. Men lollo raggade upp nån kille som vi drog hem till , tur det annars hade vi nog frysit ihjäl. sen vi 3 ungefär drog vi hem till en person och sov , åkte hem 8:30 på morgon och alla 3 mådde piss. Så blev hem och kurera sej hela söndagen så man skulle orka upp till skolan på måndag , men blev hemma i måndag för mådde värkligen inte bra.

I tisdags tvingade jag mej upp till skolan och det blev mycket bättre när jag väl kom dit. Och i onsdags skulle jag egentligen ha åkt till Borås med klassen men blev hemma. Ist gick jag och Jessica ut och åt sen vidare hem till mej för lite skitsnack och kaffe. Sen tog vi sällskap till bussen för hon skulle hem till borlänge och jag hem till Fagersta.

Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera :)

/Adina
RSS 2.0