Skit kul lördag :D

Har inte  haft så mkt tid  för att blogga dom senaste dagarna , men detta har iaf hänt :

lördag: jag och carro åkte till falun vid 1 tiden så var där typ vid 4. Då gick vi lite på stan och carro köpte en klänning från H&M och jag köpte ett par skor från din sko :) sen drog vi hem till med och fixade i ordning oss och förfesta lite . senare vi halv 10 drog vi ner mot stan för att sen ta bussen till borlänge :) sen fick vi vänta i 45 minuter på andra bussen som skulle ta oss till festen. Vi hade skit kul den kvällen så tack för att vi fick komma :) mktmkt trevligt folk vare där oxå . fast jessica fattades , men hon hade nog kul ändå ;) . Vi hade så kul att vi glömde bort bussen , bussen skulle gå kl 01:00 och bussen från stan kl 01:15 och kl 01:05 kom vi på att vi måste med bussen så vi började springa mot stan och vi hadde inte ens kommit till kupolen när klockan var 01:15 så vi liftade till centrum och så tur som vi hadde var det 2 snälla killar som skjusade oss till centrum och vi hann precis med bussen , det var nå problem med växeln så den blev lite sen , TUR DE!

ladda upp bilder om några minuter:D


Söndag: vi bestämmde oss för att vara kvar i falun en dag till. efter att vi vaknat och klätt på oss drog vi ner till stan och käkade :) sen drog vi till ica och köpet godis och sen vidare hem till mej igen , slog på en film och fettade lite. sen vilade vi ett tag och när vi vaknade hadde vi extremt tråkigt så vi fixade en egen liten halloweenfest xD , vi sminkade varandra och fixade håret på varanndra , herregud vi såg inte kloka ut xD. Men kul hadde vi iaf , mkt skratt. tack för en kul helg med dej gumman :)

Så här såg carro ut xD





Måndag: direkt när vi vaknade så började vi städa , det såg ut som en riktig svinstia. sen efter städningen så gick vi ner på stan och tog bussen hem :) På bussen var det är jävla grinig busschafför ! han sa att vi inte ha gardinerna nerdraga för det var ingen sol ute :S. sen dampade han på oss för att vi låg och sov , säger som carro , han har inte fått f*tta på länge !


Nu ska jag sätta mej och ladda upp alla bilder från i lördags :) och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film med kära syster som är på besök denna veckan :)

pöss !
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0